2009. november 17., kedd

NOVEMBER 17 – IZRAEL BŰNÁLLAM




IZRAEL A VILÁG
LEGNAGYOBB
BŰNÖZŐ ÁLLAMA



A Sawasya Központ az Emberi Jogokért nevű szervezet kijelentette, hogy Izrael palesztin foglyokat tart fogva, olyan központokban ahol mint a tengerimalacokkal úgy kisérleteznek velük, hogy új gyógyszerek hatékonyságát próbálják ki rajtuk, az egészségügyi ipar részére. A Palesztin Információs Központ szerint, kairói hírek alapján van bizonyíték erre. Egy biztonyos Zuhair al-Iskafi vallott erről és több más palesztin fogvatartott is, akik injekció hatására teljesen elvesztették a hajukat a fejükön és a testükön a szőrzetet. (orvosi neve van ennek). A Sawasya Center nevű emberi jogi szervezet és az Egészségügyi Világszervezet egy küldöttséget állított össze orvosszakértőkből, hogy vizsgálják meg azt, hogy Izrael mit csinál a palesztin foglyokkal? Az izraeli börtönökben rendszeresen kínozzák a foglyokat, a nemzetközi közösség szerint. Több ezer palesztint tartanak még mindig fogva, megsértve a nemzetközi és az alapvető emberi jogokat. A palesztin jelentés szerint a Fogoly Ügyek Minisztériuma szerint 700.000 palesztint letartóztattak le 1967 óta és majdnem 50.000-t 2000 óta. Jelenleg 9.850 fogolyt tartanak fogva körülbelül 30 büntetés-végrehajtási intézetben és a megszállt palesztin területeken. Ezek közül 105 nő és 359 gyermek. Sokan vannak olyanok, akiket közigazgatási tárgyalás nélküli tartanak fogva, illetve bírósági ítélet nélkül. (presstv,nov.17,részlet) Kép: meztelen foglyok


Számunkra, magyarok számára a zsidóbanditák ÁVO-s módszerei nem újdonságok, de amit most művelnek velünk, azért is benyújtjuk a számlát, ebben biztosak lehetnek. (A szerk.)
Nem sokat vártam a Richard Goldston-féle ENSZ-akciótól, mert az öreg elhízott zsidó szánja-bánja bűneit, hogy kiteregette egy pillanatra az izraeli hadsereg decemberi mészárlásait. Viszont érdekes volt hallani hetekkel ezelött, amint az ENSZ emberjogi gyűlésén 107 küldött elitélte Izrael barbár cselekedeteit és 17 nem. Mondanom sem kell, hogy a 17 nemes között volt a "magyar" küldött. A Duna TV-ben kínosan nyekeregve magyarázta el egy korcs kazár, hogy miért alakult ez így. Mintha analfabéta hülye lenne minden tévénézõ. Ellenzéki megnyilvánulásra nem futotta a televízió lelkiismeretébõl.(1hozzászólás)
És ez a mocskos-piszkos zsidó szócső hónapok óta azért kampányol képmutató módon, hogy nagyobb állami támogatást kapjanak. A Duna-TV alapítóokirata ellenére egy zsidó szócső, zsidó érdekek alattomos kiszolgálója, ahol a bemondók, mint pl. Asbóth József (képen jobbra)zsidósapkával a fején szokta közvetíteni a zsidó műsorokat!