2009. november 20., péntek

NOVEMBER 20 – ELKÉPESZTŐ PROVOKÁCIÓ

Az alábbi csalásos, gyanús hír újfent az Origón jelent meg, ma este.
Három embert állítottak elő a BRFK munkatársai egy csepeli szórakozóhelyen, ahol a betiltott Magyar Gárda tartott tagtoborzó gyűlést pénteken - közölte honlapján a BRFK. Két ember ellen egyesülései joggal való visszaélés, a harmadik ellen jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt indul eljárás. A BRFK közleménye szerint a rendőrök délután vonultak ki a csepeli szórakozóhelyre, ahol információik szerint gárdistákat toboroztak. A rendőrök a BRFK közleménye szerint megpróbáltak bemenni a helyre, de az épület előtt állók ezt megakadályozták. Csak többszöri felszólításra hagyták szabadon a területet. Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársai azt látták, hogy a rendőrség csapatszállító járművei este kilenc óra előtt néhány perccel elhagyták a helyszínt. A szórakozóhely előtt húsz-harminc ember maradt, akik nem sokkal azután átvonultak a kerületi rendőrkapitánysághoz, amely előtt rendőrök sorakoztak fel. (origo)
MEGJEGYZÉSÜNK
Az alábbi hír lehet egy provokáció, az biztos. Az Origó nem jelzi a hírforrást, hogy honnan szerezték a hírt? Tételezzük fel, hogy puszta véletlenségből éppen ezen a helyszínen tartózkodott az Origó tudósítója, de akkor azt kellett volna odaírniuk, hogy tudósítónktól. Az MTI-től nem jöhetett a hír, mert azt fel kellett volna tüntetniük. Tehát nem tudni kitől, honnan származik a hír, de odaírják, hogy az MTI tudósítói jelen voltak. Hogy is van ez? Éppen akkor van ott több MTI tudósító, péntek este Csepelen, amikor ott éppen gárdatoborzó van? Ez hihetetlen, az biztos. Inkább arról lehet szó, hogy az MTI és az Origó benne lehetett ebben az előre elkészített provokációban, esetleg a rendőrség is összedolgozott velük. Csak találgatni tudunk. Kiváncsian várjuk, hogy később mit írnak erről más oldalak?

NÉPSZAVA
Rendőrök igazoltatták Csepelen az úgynevezett új magyar gárda mozgalom tagtoborzóján megjelent gárdatagokat és szimpatizánsaikat péntek este, négy embert előállítottak - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A XXI. kerület egyik sörözőjébe meghirdetett tagtoborzón mintegy ötvenen vettek részt, az épületet csaknem kétszáz rendőr vette körül, majd bementek a helyiségbe. A rendőrök igazoltatták a gárdatagokat és szimpatizánsaikat, és a magát főkapitánynak nevező Kiss Róbertet, valamint három egyenruhás gárdistát előállítottak. (mti)

A Népszava legalább föltüntette, hogy MTI hírról van szó. Akkor viszont a rendőrség értesítette az MTI-t, hogy nagy „fogásra” készülnek. 200 rendőr 50 civil ellen....Nem semmi, a cionista ávósrendszer részéről.

POLITIKAFÜGGŐ RENDŐRSÉG
A tájékoztatás szerint a késő délutáni órákban a BRFK munkatársai ellenőrzés alá akartak vonni egy csepeli szórakozóhelyet, mert ott a feloszlatott Magyar Gárda tartott tagtoborzó gyűlést. "Felmerült a gyanú, hogy ott bűncselekmény történik, ezért a rendőrök megkíséreltek bemenni a szórakozóhelyre. Ezt az épület előtt állók megakadályozták, azonban a többszöri rendőri felszólításra elhagyták a szórakozóhely bejárata előtti területet, így az egyenruhások bejutottak az épületbe, ahol igazoltatták a bent tartózkodókat" - olvasható a közleményben. (Népszava)
A patkányköztársaság rendőrsége magyarüldözésre lett beállítva. Az biztos, hogy ahol a gárda megjelenik, ott lecsapnak. A rendőrséget nem érdekli, hogy közben a cigányok mennyi bűnözést követnek el, őket most nem szabad gyanusítani semmivel, mert védettek lettek. Most már ott tartanak, hogy egy Kolompár már a bíróságot is leckéztetheti. Az, hogy közben a zsidók milyen bűncselekményeket követnek el milliárdos tételekben, szintén nem érdekli a rendőrséget. Ez a magatartása a rendőrségnek elárulja, hogy kifejezetten magyarüldözésre használják fel őket.