2009. november 24., kedd

NOVEMBER 23 – JÓT AKARNAK A GYILKOSOK?


NEM FOG FÁJNI?

Kik is ajánlgatták nekünk
erőszakos módon az oltásokat?
Dr. Czeizel Endre a zsidótévék reklámfigurája, aki korábban pénzért való gyerekkereskedelem piszkos ügyébe keveredett, de kimosták onnan, megúszta büntetés nélkül, származására való tekintettel. Aztán az miniszter és kormány ajánlgatja az oltást, amelyik az egészségügyet tervszerűen szétverte, ezrek halnak meg betegszállítás hiányosságai, orvoshiány, téves betegküldözgetés, rossz felszereltség és egyéb okok miatt. És ezek a gyilkosok az áldott állapotú magyar nőkön és óvodásokon akarták kezdeni a gyilkolást, miközben azt számlálják mikor kerülünk a 9 millió alá, hogy az izraeliek számára készült lakóparkok benépesüljenek a rágcsálókkal. Eddig egyetlen zsidó iskolában sem volt sem fertőzés, sem oltás. Nem hülyék saját magukat gyilkolni, inkább a magyarokon kezdik, mert kell nekik a hely nálunk. Nem hagyjuk! Gondolkodjatok! Miért hallgat a FIDESZ és a JOBBIK az oltási népirtásról? Miért?

VÁLOGATÁS HÍREKBŐL,
AMIKET ELHALLGATNAK

Ijesztgetnek az influenzával, hogy 3,5 millióan fognak megbetegedni, és több ezren fognak meghalni. Ugyan, honnan veszik ezt, mikor nincs is járvány? ... De majd lesz - mondják.
"Két halott s lesz még ilyen, és sok ilyen lesz". Az az ÁNTSZ-es briganti olyan biztosra mondta, mint ha arról lenne szó, hogy ma esett és még fog esni, sőt, sokkal több eső fog esni. Talán egy fantasztikus jóstehetséggel állunk szemben? Nem... Ők pontosan tudják, hogy mi készül.
Pontosan tudják, hogy a vakcinázás után sok lesz a beteg. Oltasd be magad, s légy zombi!
Eddig ez az állam mindent elvett, és most..? Most ad ... Segít... Ingyen és bérmentve beoltja, akit kell.... - hát ez önmagában gyanús. ..mert a kormánynak nagyon fontos a magyar emberek élete és sorsa.. A védőoltásokba csempészett vírusokkal meg lehet változtatni a DNS-t! Szakmámból adódóan követem a kémia, biológia, genetika legújabb (publikus) eredményeit. Sokáig keresték a genetikusok a megoldást, hogy hogyan lehet idegen gént, maradandóan kapcsolni az emberi genomhoz; a megoldást a vírusokban találták meg, ezeket ún. vektorként lehet használni, mivel a vírus eredendően úgy működik, hogy a saját genetikai anyagát a gazdaszervezet DNS-éhez kapcsolja. Innentől kezdve a szervezet a sajátjaként kezeli azt, és pontosan ugyanúgy replikálja, mint ha mindig is ott lett volna. Ha idegen gént akarunk bevinni egy szervezetbe, semmi mást nem kell tennünk, mint laboratóriumban, - minden genetikus által ismert módszerrel-, az adott gént egy vírus genetikai anyagához kapcsolni, és azzal megfertőzni a célszervezetet. A vírus ugyanazt teszi, mint rendesen, de viszi magával a "csomagot" is... és ezzel kész... A hatás visszafordíthatatlan, maradandó, sőt, örökölhető... Vannak ugyan más módszerek is, de egy kifejlett élő szervezet esetében ez az egyik leghatékonyabb. A fentiekre való tekintettel én biztosan, nem oltatom be magam, és mindenkinek ugyanezt javaslom, aki biztosan meg szeretné őrizni eredeti génjeit és identitását.

MINDENKIT ÉRINT!
FIGYELMEZTESSÉTEK AZ EMBEREKET!

Ne üljenek fel a vakításra! Érdekes, nem, hogy a H1N1 valahogy válogatós, és csak az iskolákban ütötte fel a fejét a fiatalok közt, hogy beijesszék a szülőket, hányan is haltak meg eddig benne, egész hazánkban? 2, azaz kettő ember, és az sem biztos, hogy kizárólag ettől! Évente több százan halnak meg a minden évben mutálódó vírusoktól, tüdőgyulladásban és szövődményekben. Miről is beszélünk? S érdekes, a világon csak nálunk van az, hogy a KORMÁNY önfeláldozó módon, a lakosság döntő, értsd szaporodóképes részét, ingyen beoltaná! Mondjuk úgy: leoltaná! S ez az oltóanyag sokkal veszélyesebb, mint bármilyen nátha! Azzal kívánják legyengíteni a szaporodóképes lakosságot!

NE OLTASSA BE MAGÁT SENKI!

Miről is beszélünk? S érdekes, a világon csak nálunk van az, hogy a KORMÁNY önfeláldozó módon, a lakosság döntő, értsd szaporodóképes részét, ingyen beoltaná! Mondjuk úgy: leoltaná! S ez az oltóanyag sokkal veszélyesebb, mint bármilyen nátha! Azzal kívánják legyengíteni a szaporodóképes lakosságot!

NE OLTASSA BE MAGÁT SENKI!

2010-ben felelősségre kell vonni,
név szerint, külön-külön a gyilkosookat!

Mai hírből derült ki, hogy az oltóanyag szállítását szigorúan az állam határozza meg, a gyógyszerszállítóknak nem engedik meg. Mai napig nem tették közzé az oltóanyag összetételét. Semmilyen járvány nincs az országban, csak a tévéken kereszül keltik a félelmet.