2009. november 7., szombat

NOVEMBER 7 – HAZUDNAK A DISZNÓK

MEGITTA A VAKCINÁT?

Egy nap alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki még péntekre virradó éjszaka tört be a nagycenki patikába. A tolvaj a készpénz, a laptop és a digitális vérnyomásmérő mellett 35 H1N1 elleni vakcinát is elvitt. "A 30 éves helybeli férfi - aki már őrizetben van - előbb alaposan leitta magát a kocsmában, ezután feszítette fel az Iskola utcai gyógyszertár hátsó ajtaját " - mondta szombaton Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese. A részeg férfi mindent vitt, ami a keze ügyébe került. A 30 ezer forint készpénzt zsebre vágta, a laptopot, a vérnyomásmérőt, a vitaminokat és a H1N1 elleni oltóanyagot pedig egy táskába rakta. A rendőrségi ügyeletes elmondta, hogy a pénz egy részét megtalálták a férfinál, aki olyan sokat ivott, hogy arra nem is emlékszik, hova tette a zsákmány többi részét. A rendőrök keresik a 35 ellopott vakcinát. (FH)
A gyilkosok hazugsággyára teljes gőzzel működik. Minden napra tartogatnak valami „szenzációs” bejelentést. Fogadni merünk, hogy a patikánál most nem csinált riportot az RTL vagy a TV2. Képet sem fogunk az áltolvajról látni, erre is méreget vehetünk. És megússza majd egy ejnye-bejnyével. Ebben az álhírben minden benne van, hogy ne legyen hihető és életszerű.
KÉRDÉSÜNK
Miért nem a budai zsidóiskolában (Lauder, amelynek ingyen adott Demszky építési telket egy méregdrága zöldövezetben) találtak fertőző gyerekeket? Milyen csoda folytán nem terjed ki arra az iskolára a járvány? Ott is fölszólították a szülőket a kötelező oltásra? Várjuk a főtisztiorvos és az egészségügyi miniszter hivatalos választát....
Ahogy megjósoltuk, úgy történt minden. Az MTV esti híradójában a patikát mutatták, de a tolvajt nem. Miért? Talán nem is volt tolvaj? Vagy neve sem volt? Még kezdőbetűje sem volt?