2009. november 26., csütörtök

NOVEMBER 26 - DRASKOVICS TERRORISTÁI

DRASKOVICS JÓSOLGAT
Draskovics Tibor rendészeti tárcavezető erre reagálva azt mondta, hogy "fel kell tenni a kérdést, hogy elég szigorú-e a fegyvertartási engedélyek kiadási rendszere." A miniszter és a megyei főkapitány is azt mondta, hogy az eset egyedi, annak előzménye nem volt, más bűncselekményekhez nem kapcsolódik, és nem várható, hogy hasonló fog történni a magyar oktatási intézményekben. Egyelőre annyit tudni, hogy a lövöldözéshez a fiatalembert valamilyen belső ok, a világgal való konfliktus vezette. (index, részlet)

Draskovics korábban is jósolgatott, sőt határozottan kijelentett egy olyan robbantási videót, amiről utóbb bebizonyosodott, hogy hamisan tájékoztatta a magyar közvéleményt. Ezt a tettet is az ártatlan Budaházy nyakába akartak varrni. Draskovics újabban a fekete színű ruhákra allergiás. De ha Judapesten fekete kaftános, pajeszos, feketekalapos sötét alakokat lát zárt rendben vonulgatni, széles kézmozdulatokkal és röfögő, böfögő hangokat hallva, akkor az őbenne nem kelt félelmet.

VANNAK JÓ TERRORISTÁK
ÉS ROSSZ TERRORISTÁK

Miközben egy tucat magyar állampolgár (EU-s állampolgárok) érintve vannak a boliviai terrorügyben, miközben egy beteges egyetemista az egyetemen saját társait és kollégáit óra közben lelövi, erre Draskovics előre kijelenti, hogy egyedi eset, nem volt előzménye. Hát az nem előzmény, hogy ilyen beteges figurákat fölvehettek az egyetemre? Hogy ilyen beteges, elfajzott figuráknak fegyvertartást adtak? Tehát ezek a jó terroristák, akiknek még a nevét sem írják le, mocskos képüket sem mutatják. Aztán ott van Budaházy György szabadságharcos, aki senkihez sem nyúlt még a kisújjával sem, őt több mint fél éve börtönben tartják úgy, hogy semmit sem tudtak bizonyítani ellene. Ő a rossz terrorista, Draskovics szerint. Draskovics jobban tenné, ha hallgatna és elhúzna közelkeleti vidékekre, mert ennyire nyíltan magyargyűlölő figurát nem kötelességünk eltűrni. Kép: Draskovics