2009. november 29., vasárnap

NOVEMBER 29 – MEGTERVEZETT GYILKOSSÁG VOLT

A PÉCSI GYILKOST
FELKÉSZÍTETTÉK
A GYILKOLÁSRA
MIÉRT?
Azért, hogy a szintén bérgyilkosokkal elkövetett cigánygyilkosság után jelzést küldjenek a magyaroknak, hogy most ti következtek, másrészt, hogy a társadalmat hozzászoktassák ahhoz, hogy a magyart is csak úgy, minden ok nélkül le lehet puffantani. A mocskos zsidósajtó napok óta hallgat és még utána sem mennek, hogy mik lehettek a kiváltó okok? Eddig csak hazugságokat mondtak az első híradásoktól kezdve. A hír már délkörül kitudódott, de részletesen csak délután és este foglalkoztak vele. Jellemző. Alább a szerzőnek csak az a baja, hogy nem mondja ki, hogy ezt a véres erőszakkorszakot kik vezették be nálunk? Hogy nem a magyarok, az egészen biztos, mert a magyarok kiirtása immár állami szinten folyik több évtizede. Ez a mocskos sajtó és a szennytévék miért nem követelik a gyilkos nevét, mocskos pofáját tegyék közzé? Miért az elvetemült gyilkost védik? Már megszólaltatták a gyilkosvédőket is, ez volt nekik a legfontosabb. A hazug ügyvéd, a hazug pszihológusok, akik mind azt a nótát fújják, amit elvárnak tőlük. És meg van félemlítve az egyetem is. Pedig az egyetemen sokan és sokat tudnak. Védte a gyilkost a lövészklub is. Az sem igaz, hogy a rendőrség nem tud róla többet. Tudnak, csak hallgatnak, mert ez az egész ügy olyan hosszú lesz mint a Cosma-ügy és a Szögi-ügy. Követelni kell azt, hogy a mocskos gyilkos TV-nyilvánossága előtt valljon! Ez a minimum. Ez közügy. Különben is a bűnöző rendőrségnek semmi hitele nincs, amelyik magyarokat lőtt tömegével 2006-ban.
Egy iskolai mészárlás anatómiája
Pécsett ma Amerika volt, szinte lépésről-lépésre úgy, ahogyan azt a híradásokból láthatjuk a Korlátlan Lehetőségek Hazájából. A hazai lövöldözés oka állítólag pillanatnyi elmezavar volt.
(…) A legocsmányabb az előre kitervelt gyilkosság, ekkor a bűnös tudatában van tette következményével, a dolog éppen ettől ördögi. (...) G. Ákos természetesen nem mentesül az elkövetés bűne alól, mert mégiscsak ő követte el azt, de az ilyen eseteknek – ugyan hirtelen felindulás a leggyakoribb ok - előzményeik vannak. Ezek között szerepel talán a legsúlyosabban a média áll, hiszen nap mint nap mutatja, hogy lelődözni tanulótársainkat szinte mindennapos cselekedet, ettől pedig emberibb lesz minden. Az erőszak kultuszát éljük, az Élet minden területén: a sajtóban, a szórakoztatóiparban, a közlekedésben, a sorban állásnál, a családban. De ne higgyük, hogy ez így marad, mert két évezrede jött valaki, aki egyszer már megtanított minket arra, hogy az Élet mást jelent, mint a Földön eltöltött időt, a jó hír tehát adott, rajtunk áll, hogy megtaláljuk-e. Minek nekünk Amerika, ha legbelül megtaláljuk a mennyországot? És még valami: a gyereknek ne vegyünk játék pisztolyt Karácsonyra! Kezdjül el itt. (Törőcsik Attila,Polgár Info, részlet)

SE KÉP SE HANG
A neve elhallgatását kérő édesanya azt mondta: a fiatalember furcsán viselkedett, több, vele gyakorlatra járó csoporttársának kilátásba helyezte, hogy agyonüti, vagy megfojtja őket. Hozzátette: az ő lányát is szidalmazta, szerdán egy ajtót csukott a lábára, aznap este azon gondolkozott a család, hova fordulhatnak segítségért, hogy ez a jövőben ne fordulhasson elő. Az édesanya nem tudta megmondani, mi lehetett a csütörtöki lövöldözés közvetlen kiváltó oka. Mindössze annyit jegyzett meg, hogy az elkövető többször is kinyilvánította, utálja ezt a kémia gyakorlatot és a tanárt is.Egyúttal örömét fejezte ki, hogy a lánya megmenekült. Élete azonban egy hajszálon múlott. Beszámolója szerint a gyilkos rálőtt, de a lövedék megállt a táskájában lapuló pénztárcában. (MTI,nov.27)
A gyalázatos hazai sajtó az ártatlan Budaházyt minden hírben mutatja megalázó módon, aki semmi bűncselekményt nem követett el, de ezt a mocskos gyilkost nem mutatja egyetlen oldal sem. Még a szennylapok és szennytévék sem jönnek elő ilyen képekkel. Csak az áldozatról van egy gyenge kép.
MUTASSÁK MEG A GYILKOS POFÁJÁT
ÉS KÖZÖLJÉK A NEVÉT