2009. november 20., péntek

NOVEMBER 20 – KEZDENEK ÉBREDEZNI



KEZDENEK ÉBREDEZNI
A MAGYAROK A DISZNÓOLTÁSRÓL


Ma este az ATV-ben érdekes beszélgetést folyt le egy Zsóka nevű betelefonáló hölgy részéről, Németh Péter (Népszava) műsorvezetővel. A nő elmondta, hogy saját családját a H1N1 nevű disznóvírus érte el, amit csak utólag tudtak meg, hogy az volt. A nő lényegében azért telefonált, hogy elmondja azt a szörnyű lelki tusát, amit most magyarok millióival tesznek, hogy beoltassák gyerekeiket vagy sem? Hiszen ha nem oltatja be őket és emiatt mégis súlyos betegek lesznek a gyerekek, akkor amiatt lesz lelkiismeretfurdalásuk. Ha meg beoltatják a gyerekeket és amiatt lesznek betegek, akkor meg azért lesz lelkiismeretfurdalásuk. Itt kellett volna közbekiáltani a műsorba egy isteni hangnak, hogy kérem EBBEN VAN A ZSIDÓK ALJASSÁGA, akik kifőzték ezt a mérget. Hiszen eddig a világon egyetlen zsidó sem halt meg a disznójárványtól.

LÉLEKMÉRGEZŐ GYILKOSOK

Azonban az adásban egy nemvárt fordulat következett be. „Azt feltételezi, hogy ez egy mesterségesen gerjesztett hisztéria?” - kérdezte a műsorvezető.
Igen! - válaszolta Zsóka. Aki elmondta, hogy egyik reggel gyerekei és a férje 39 fokkal lázasok lettek, de estére már elmúlt náluk. Ő elkezdett gyanakodni, hátha ez a disznóvírus lehetett és tíz nappal később felkereste az ANTSZ-t, ahol vért vettek tőlük, ez 5400 Ft volt. Valószínű, hogy csak az egyik gyerekétől vettek vért, amiben kimutatták ezt a vírust. Zsóka azt sérelmezte, hogy miért ilyen drága módszerrel teszik ezt, amikor a nyálból ingyen is ki lehetett volna ezt mutatni. Azt panaszolta még, hogy a gyerekorvosa durván és erőszakosan letolta őt, hogy miért nem akarja beoltatni a gyerekét? Most utólag a nő azt mondta, hogy jól tette, hogy nem oltatta be őket, mert semmi bajuk nem lett és nem tudta volna magának megbocsátani azt, hogyha évek múlva az oltás miatt valami ismeretlen eredetű betegség alakult volna ki náluk, hiszen erről még semmilyen orvosi tapasztalatok nincsenek.
„Lehet, hogy ez a gyógyszergyáraknak egy nagyon nagy üzlet.” - ezt nem Zsóka mondta, hanem a műsorvezető, aki azzal dicsekedett, hogy ő bizony beoltatta magát. Váljon egészségére, de a magyarokat hagyják ki ebből a disznóságból.