2009. november 26., csütörtök

NOVEMBER 26 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

ZSIDÓBŰNÖZŐK A HÍREKBEN
Őrizetbe vették a zsidó származású Leinemann Zsoltot (képen), a ScienNet törzsvásárlói hálózat mögött álló Headmin Kft. ügyvezető igazgatóját, a hivatalosan a rendszert üzemeltető amerikai ScienNet International LLC ellen pedig adócsalás miatt nyomoz a VPOP – értesült a Világgazdság Online. Őrizetbe vették Leinemann Zsoltot, a ScienNet törzsvásárlói hálózat mögött álló Headmin Kft. ügyvezető igazgatóját, a hivatalosan a rendszert üzemeltető amerikai ScienNet International LLC ellen pedig adócsalás miatt nyomoz a VPOP – értesült a Világgazdság Online. Sipos Jenő, a VPOP szóvivője lapunkak cégnevet nem említve elmondta: a VPOP Központi Bűnüldözési hatósága egy külföldön bejegyzett, a Magyar Köztársaság területén egy speciális törzsvásárlói közvetítő vállalkozást működtető vállalkozás ellen összehangolt akciót hirdetett meg több százmillió forintos adócsalás gyanúja miatt.(vgo nyomán) Kép: a bűnöző
50-60 ezren élnek meg a ScienNetből
"A tagjaink közül becsléseink szerint 50-60 ezren élnek a rendszerből" – mondta Leinemann Zsolt, a ScienNet hazai partnercége, a Headmin Kft. ügyvezető igazgatója a Világgazdaságnak. Hazánk két vezető vásárlói közössége, a ScienNet, illetve a Lyoness jelenleg 351, illetve 162 ezres törzsvásárlói bázissal rendelkezik. A cégek vezetőinek információi szerint a Lyoness ügyfélbázisa tavaly több mint kétmilliárd forintért vásárolt a hálózathoz csatlakozott boltokban, míg a ScienNet tervei idén 17,5 milliárdos költést várnak a törzsvásárlóiktól. "Ügyfélszámunkat 2010 év végéig szeretnénk 500 ezer főre növelni, termékpartnereinknél a célunk, hogy minden településen legyenek üzleteink." – tájékoztatta a Világgazdaságot Csutka István, a Lyoness Hungary Kft. promóciós vezetője. A Lyoness idén 500 ezer főre szeretné emelni ügyfélszámát. "Mi szeptemberben indítunk országos reklámkampányt mintegy 300 millió forint értékben. Akkor lennénk igazán elégedettek, ha év végéig elérné az egymilliót a törzsvásárlóink száma" – mondta Leinemann Zsolt, a ScienNet hazai partnercége, a Headmin Kft. ügyvezető igazgatója. Hozzátette: már most, hogy még nem is reklámozzák magukat, havonta mintegy 25-30 ezer ember csatlakozik a közösséghez. "A tagjaink közül becsléseink szerint 50-60 ezren élnek a rendszerből" – mondta Leinemann a Világgazdaságnak.(2009. Július 8.)
PÉCSI GYILKOSSÁG
Ugyan miféle orvosegyetem lehet az, ahová szellemileg agybeteg, pszihológialag alkalmatlan tanulók járhatnak? Pécs a nagy múltú ősi magyar város, kommunista és zsidó bűnbarlanggá változott. Elég csak utalnunk a korábbi városvezetés bűnözéseire, Toller elvtárs csalásaira, aki betegen is kapta fizetését évekig. Miféle egyetem az, ahová pisztollyal csak úgy be lehet menni? Ez az egész mocsok ami Pécsen van a zsidók liberális mocskának köszönhető. Miféle szülei lehetnek a gyilkos egyetemistának? És az ilyenek el is végezhetik az egyetemet és orvosként működhetnek.
LEHET FEGYVERE A DIÁKNAK
Elképesztő amit a rendőrség művel. A pécsi rendőrség szóvivője azt mondta az ATV-ben a gyilkosról, hogy engedéllyel volt nála fegyver. A műsorvezető (Dési János) megrökönyödve kérdezte, hogy ez meg hogy lehet, egy egyetemistánál? Mire a rendőrnő a legtermészetesebb módon azt mondta, hogy 18 éves kor után bárki tarthat engedéllyel fegyvert. A rádióból azt lehetett megtudni, hogy valami parabellum pisztolya volt neki. Közvetlen közelről lőtte le társát. A rádióban már azt mondták, hogy a gyilkos zavart tudatállapotban volt a gyilkosság előtt, a gyilkosság alatt és a gyilkosság után. Ezt az ottlévő szemtanúk mondták. Arra leszünk kiváncsiak ugyan milyen alapon tarthatott ez magánál fegyvert? Ugyan milyen szülei lehetnek az ilyen féregnek? Egy diák mesélte, hogy pszihiátriai kezelésre járt, de nem tartották közveszélyesnek a szakemberek. Továbbra is állítjuk, micsoda alakokat vesznek fel orvosi egyetemre? Akik erről döntöttek - jogszabályban - azok eleve bűnözők.
KRISNAVEZÉR IS ZSIDÓ
Az állami szennytévé külön műsorban nyalta a zsidó Krisna-vezért, akinek a szülei még 1956-ban menekültek Kanadába. Oda a legnagyobb ávószsidók és kommunisták szoktak menekülni. A vezér eldicsekedett azzal, hogy Kanadába jutott eszébe belépni a Krisnások közé. 1987-ben parókában illegalitásban jött Magyarországra hogy terjessze a zsidó mételyt, amelyet 1989-ben már hivatalosan bejegyeztek. Most pedig 2009-ben Létai Pétert, a Krisna-vezért (képen) a patkányköztársaság arany érdemkeresztjével tüntették ki. Hol tüntek fel először az erőszakosan kéregető mocskos Krisnások? A Keleti-pályaudvar aluljárójának a mocskában és a többi mocskos aluljáróban, ahol erőszakosan képeslapokat árultak és szerveztek, kéregettek. Ma már hatalmas birtokokkal és vagyonnal rendelkeznek, a Fidesz támogatásával. A Fidesz képviselője, Németh Zsolt kijelentette még a 90-es évek elején, hogy a zsidó szektákat és titkos társaságokat a patkányköztársaság elismeri. A Jehovák és a Hit Gyülekezete is zsidó szekta, s ilyenekből még több tucat van, s mindegyik állami támogatást is kap. A zsidónak volt egy jó nagy hazugsága a műsorban, amikor azt mondta, hogy a Krisna nem szekta, hanem "indiai vallás". Ami nem igaz. Ezt a zsidószektát zsidók találták ki Amerikában a 60-as években.
Sivaráma Szvámi 1949-ben született Budapesten, Létai Péter néven. 1956-ban szülei Kanadába emigráltak, így iskoláit ott végezte. 1973-ban csatlakozott a Krisna-tudat Nemzetközi Szervezetéhez (ISKCON), 1979 óta a szervezeten belül magas tanítói tisztséget tölt be. Az ISKCON nemzetközi irányító testületének (Goverment Body Commission) tekintélyes tagja. Nagymértékben az ő érdeme, hogy - az adó 1 százalékok felajánlása alapján - a Krisna-egyház hazánk negyedik legnépszerűbb vallási közösségévé vált. (Heves Megyei Hírlap)