2009. november 18., szerda

NOVEMBER – 18 – ELHALLGATOTT HÍREK

AZ IRÁNI PRESS TV NÁLUNK ELHALLGATOTT HÍREIBŐL
ELEGÜK LETT A HOLOMÚZEUMBÓL
Tudósok egy csoportja megszünteti a bécsi Holocaust Studies Center támogatását, mert nem férhetnek hozzá bizonyos kutatási anyagokhoz, mert a bécsi zsidó közösség ezt akadályozza. Az intézet tudomásul vette a tudósok bejelentését, amelyet levélben hírügynökségekhez is eljuttattak a tudósok és még aláírta a levelet, többek között Yehuda Bauer professzor Holokauszt Tanulmányok a Jeruzsálemi Héber Egyetem, David Bankier vezetője, az International Institute for Holocaust Research at Yad Vashem és Tom Segev, egy izraeli történész, újságíró és Wiesenthal életrajzírója. Kép: a bécsi holomúzeum

ÜLDÖZIK A CSEH HAZAFIAKAT

Kedden 10.000 ember emlékezett a prágai utcákon, mivel 1989 november 17-én „elsodorta a 41 éves kommunista rendszert” a bársonyosnak mondott forradalom. 1993. január 1-én Csehszlovákia békésen szétvált Cseh és Szlovák köztársaságra. 300 neonáci is fölvonult erre az évfordulóra illegális módon és azt kiabálták, hogy "korrupt liberális rendszer". Megtámadták a rendőrséget, a járókelőket és klubokat kövekkel dobálták meg, s azzal vádolták a bevándorlókat, hogy megsemmisítik az országot. "Mi nem akarjuk, hogy Európa pöcegödör legyen” - mondta szélsőjobboldali Munkáspárt elnöke, Tomas Vandas. A rendőrség végül kiemelte a neo-nácikat, elvegyülve a tömegben és letartóztattak 48-at közülük.
Álljunk meg egy szóra. Vaclav Havel mocskos zsidó rendszere húsz év után csődbe vitte az országot, akárcsak nálunk is a fajtársai. Legalább is erkölcsi és gazdasági téren lezüllött az ország, még a kommunista korszakhoz képest is. Tegnapelőtt éjjel jó kétórás dokumentumfilmet adott a Duna-Tv erről az amerikai zsidóügynökről, akinek Konrád György is a legjobb barátja. Micsoda piszkos banda van a cseheknél is. Fölvonulni csak a buziknak és kommunistáknak van joga, de a nemzetieknek nem. Ott is rohad a rendszer, de nem annyira mint nálunk, mivel nálunk teljesen zsidóuralom van. Nálunk elmaradt a patkányköztársaság megünneplése is. Ugyan mit ünnepeltek volna?

AMERIKA IS CSŐDBEN VAN

Az Egyesült Államok államadóssága elérte minden idők legnagyobb mértékét, ami 12.031 trillió dollár lett, a korábbi $ 11.999 trillióhoz képest. Plusz 10 % feletti munkanélküliség. Jelentette az AFP, de Press-tv idézte.