2009. november 17., kedd

NOVEMBER 17 – MIKOR SZÓLAL MEG A JOBBIK?

Kép: középen Vona
SAJÓBÁBONYI CIGÁNYOK
A tévé is mutatta, amikor az egyik cigánybűnöző az utcai villanyoszlop betonján köszörülte a baltáját. Hogyan éljenek ilyen baltás gyilkosokkal együtt a magyarok? Alább a cigányok régi hazugsága. Ugyanazt hazudják mint a meggyilkolt Szögi Lajos esetében. Érdekes módon ezek a témák a cigányműsorokban sehol sem szerepelnek. És a nagypofájú cigányvezetőket sem kérdezik ezekről.


BALTÁS GYILKOSOK


Háromra nőtt azok száma, akiket közösség tagja elleni erőszak gyanúja miatt vettek őrizetbe a rendőrök a hétvégi sajóbábonyi események után. A most bevitt két férfit azzal gyanúsítják, hogy harmadik társukkal együtt botokkal és baltával támadtak egy autóra, illetve annak utasaira. Rajtuk kívül eddig három embert hallgattak ki gyanúsítottként a vasárnapi erőszakos események után. (..)A helyi romák azt mondták: azért támadtak vasárnap este egy gárdista autójára, mert ő társaival behajtott egy cigányok lakta utcába, és az első kocsijuk elsodort egy romát, aki a baleset miatt még mindig fájlalja a lábát.(lanchidradio,részlet)
VONA A TETT SZÍNHELYÉN
Vona kamerák kereszttüzében a helyi cigányok egy csoportjával is beszélgetett, akik elmondták: munkára és biztonságra vágynak. A pártelnök kérdésére, miszerint ismerik-e a Jobbik programját és a Gárdát, valamint annak a céljait, nemmel feleltek. A vasárnapi eseményekről azt mondták a cigányok "Valakik azt mondták, hogy idejönnek ezek a gárdisták megölni minket". (hirszerzo,részlet)