2009. november 20., péntek

NOVEMBER 20 – DISZNÓVÍRUS BOTRÁNYOK

ÚJABB FENYEGETÉS A MAGYAROKNAK
Az alábbi hírt az Origo közölte, csak azt nem tették hozzá, hogy a pesti zsidókórházakban miért nem támad a disznóvírus?

Meghalt egy hatvan év körüli cukorbeteg férfi kedden a szombathelyi Markusovszky kórházban, a szervezetében kimutatták a H1N1-vírust - írja a Vas Népe online kiadása, az információt Schneider Ferenc, a kórház infektológiai osztályának vezetője megerősítette a lapnak. A hatvan év körüli férfi - aki az újinfluenza 8. áldozata Magyarországon - erősen cukorbeteg volt, influenzás tünetekkel került a kórházba. A lap szerint a vírus szövődményeket okozott nála, végül két nappal A kórházban az osztályvezető szerint még egy influenzás beteget, egy gyermeket ápolnak tüdőgyulladással, állapot súlyos volt, de már javul. Az egyelőre nem derült ki, hogy melyik típusú influenzával fertőződött meg. A lap egy meg nem nevezett ÁNTSZ-munkatársra hivatkozva arról is beszámol, hogy a szombathelyi büntetés-végrehajtási intézetben is meghalt egy nő, valószínűleg szintén H1N1-vírus miatt. Takácsné Takács Dóra, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet sajtóreferense azt közölte a lappal: a bv-intézetben november 18-án meghalt egy 53 éves, előzetes letartóztatásban lévő női fogoly, az orvos szakértői vizsgálat folyamatban van. Azt adatvédelmi szempontok miatt nem árulta el, hogy H1N1 okozta-e a nő halálát. A lap szerint a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben az elítéltek kétharmada megkapta az újinfluenza elleni oltást, amely nem kötelező. A fegyintézetek stratégiai szervezetek, így a dolgozók ingyen kapják a vakcinát, de az térítésmentesen jár a fogvatartottaknak is. (ORIGO)

MEGJEGYZÉSÜNK

Mi az hogy influenzás tünetekkel került a kórházba? Influenzás tünetekkel egyetlen orvos sem utalhat be kórházba. Kórházba csak szigorúan orvosi beutalóval lehet kerülni. Honnan tudta ezt a beutaló orvos, hogy a H1N1-nel fertőzve van? Csak ránézett? Ezt ugyanis csak hosszas laborvizsgálatok után lehet megállapítani. Inkább arról van szó, hogy ilyen rémhírekkel akarják megfélemlíteni a magyarokat, hogy már a 8-dik halott. És mi van a terhes kismamával, akit már múltkor szinte eltemettek a hírekben? Mi lett vele? Miért hallgatnak? Aki a börtönben meghalt nem is tudják róla mitől halt meg, de rögtön ráfogták, hogy a disznóvírustól. A mai hírekből kiderült, hogy ezt a 29 oltópontot azért találták ki, hogy akik eddig nem akartak orvosnál tolongani, azokat egyszerűbben csábítsák a halálos szúrásra és még 1000 Ft-al olcsóbban is hirdetik, mintha orvosnál adnák.

POSTA IMRE MEGMONDJA

Az ember esze megáll a hazug médiás és gerinctelen "szakember" -zsidók nyilatkozatai láttán, hallatán. Egy apukával beszélgettem az óvodában pár perce. Képes volt felhívni a biztosítóját, hogy ha beoltatja magát ezzel a kotyvalékkal és lesz valami baja tőle, akkor a biztosító vállal-e felelősséget azért, amiért sem a szer gyártója, sem az orvos, gyógyszerész, de még az állam sem? Persze, hogy nemleges választ kapott. (...)
Íme: "Az Omninvest által kifejlesztett Fluval-p vakcina 50 mikrogramm etil-higanyt (Tiomerzal) tartalmaz. A Cevalpam 5 mikrogrammot, de a gyártó a rosszhírű Baxter AG. A Pandemrix szintén 5 mikrogram etil-higanyt tartalmaz, és a gyártója GlaxoSmithKline Biologicals.
Miért kell a "magyar" oltóanyagba 10-szeres mennyiségű etil-higany? Az etil-higanyt tartósítószerként alkalmazzák, de a Fluval-P tartalmaz még a veszélyesebb vegyületek közül alumínium-klorid-hexahidrátot, trinátrium-foszdát- dodekahidrátot, dinátriumhidrogén-foszfát-dihidrátot és kálium-dihidrogén-foszfátot is. Fokozott elővigyázatosságot ajánlanak (anafilaxiás reakciótól eltérően) túlérzékenység esetében, a nyomokban visszamaradt tojásfehérjével, formaldehiddel, gentamicinnel, neomicinnel, vancomicinnel és ciprofloxacinnal szemben."
Íme a hír!
"Ne találgassátok tovább, mert egy magyar kutatócsoport feltörte a H1N1 vírus hatásmechanizmusát kódját 2009. szeptember 20-án! Az alapvírus csak egy gyenge megbetegedést okoz, tünetei enyhék, lefolyása gyors, alapvetően nem veszélyes. Az oltás után viszont egyesül a vírus a vakcinában található bináris párjával, a másik részével és azonnal blokkolni kezdi a szervezet antitestjeit és adott körülmények között kiiktatja, védekezésre képtelenné teszi az immunrendszert. Azok, akik valamilyen rendellenességgel születtek, míg mások, akik időskori betegségeik miatt váltak folyamatos gyógyszerfogyasztókká, az oltás követően - és feltételezve a H1N1 heveny fertőzöttséget- éppen a gyógyszerek által biztosított relatív védettségüket veszítik el azáltal, hogy annak hatását a vakcina és a vírus együttesen blokkolja. A szervezet ezáltal sokkot kapva lényegében összeomlik. Magas láz után tüdőembólia lép fel, amelynek "szövődménye" maga a halál. A következmények tekintetében azt lehet megállapítani, hogy a beteget valójában a saját betegsége öli meg, de minden esetben kimutatható nála a H1N1 vírus is, amely azt kitrükközte. Mindebből azt a konklúziót vonhatjuk le, hogy a vakcina végez az emberrel. Már 20 évvel ezelőtti betárolt vérminták is 92%-ban ugyanilyen reakciót adtak (Skandinávia). A hadiparban ismertek a bináris idegmérgek és robbanó anyagok. Két komponensüket külön tárolva teljesen ártalmatlan szerek, de elegyítve biztosan ölnek, robbannak.
A H1N1 EGY ÉVEK ALATT GONDOSAN MEGTERVEZETT BINÁRIS KATONAI IDEGMÉREG-FEGYVER! Az USA nevadai (zsidó irányítás alatt álló) kutatóbázisán. A mexikói kórház ideális bevetési hely volt, mert minden paciensnek volt valami krónikus betegsége, amelybe akkor haltak bele, amikor az ellenszerrel kezdték őket beoltani! Az alkalmazást tekintve a fő cél Magyarország, ahol háromszoros haszonnal kecsegtet a H1N1 zsidó-komcsi horda általi alkalmazása és a vakcinázás.
1. kiírtják a betegeket, ha gyerek, ha felnőtt.
2. nem kell kórházi ápolást fizetni, sem gyugdíjat
3. az így felszabaduló helyekre vonulhatnak be a holokauszt-túlélők
Németországban kiborult a bili, de a célország, Magyarország. Itt kell kiírtani, akit lehet, hogy a megmaradt egészséges magyarok, mint rabszolgák legyenek alkalmazhatóak.