2009. november 24., kedd

NOVEMBER 24 – MÉG MINDIG DISZNÓOLTÁS

MEGIJEDT A DISZNÓVÍRUS

Skandináviában tovább csökken az érdeklõdés a disznóinfluenza iránt. Svédországban tizennyolcan haltak meg eddig valamiben, akiknél felfedezték az N1H1 vírust. Mindegyik személy az un. veszélyeztetett csoporthoz tartozott. Volt közöttük 102 éves és volt, aki légzőkészüléken feküdt már hosszabb ideje és a többieknek is volt egyéb súlyos alapbetegsége. A média és a reklámhatóság kezdi elfeledtetni ezt az egyre unalmasabb hisztériavonalat, sõt mi több nem is ösztönzik a lakosságot a védõltás alkalmazására, mert nincs is elegendõ oltóanyag a híradások szerint.

KÉSZÜLT AZ EU-BAN
Viszont aggodalomra adhat okot, hogy az EU országaiban privatizálják a gyógyszertárakat ill. a meglévõ hálózat mellé megjelennek új konkurensek. Már régen nagyon sokan az interneten keresztül rendelik meg a gyógyszereiket, mert így sokkal olcsóbb. Legutóbb a rendõrség razziát tartott az internetes gyógyszerhálózat lerakatainál és vizsgálat után megállapították, hogy a preparátumok többségénél nem volt feltüntetve a gyártó cég neve és a forgalmazó ország sem. A legtöbb gyógyszer közönséges hamísítvány volt minden hatóanyag nélkül. Az illegális kereskedelem nagysága a nemzetközi piacon 75 milliárd dollár nagyságrendû. Félõ, hogy az új gyógyszertárak igénybe veszik az illegális piacon forgalomba került preparátumokat, mint már előfordult Németországban és Angliában is. Úgy tünik, hogy a haszonszerzés ördögi szelleme nem ismer határokat és áttör minden korlátot. Szép kis EU gyülekezetet hoztak létre a vakolók nekünk és ez még csak a kezdet. (tudósítónktól)

MAI HAZAI HÍREK

Nincsen olyan nap, hogy valami újabb hazugsággal, vagy botrányhírrel ne jönnének elő a híripar hiénái. Ezek úgy működnek, hogy Nagy Pénz = Nagy Hazugság. Ma azzal jöttek elő, hogy a kanadai disznóoltás hasonló a némethez és teljesen furcsa mellékhatásokat okoz. Azt panaszolta reggel a hazai gyógyszerszállítók fönöke, hogy ők egyáltalán nem szállíthatnak ilyen oltóanyagot a patikákba, mert ezt az állam magának sajátitotta ki magának és titkosan kezelik, hogy mikor és mennyi oltóanyagot, hová szállítanak.

MINDEN TITKOS

Ezek szerint az oltócég adatai titkosak. Tikos az oltóanyag szállítás. Titkos az állam és az oltóanyaggyártó cég közötti szerződés. Titkos az oltóanyag összetétele. Titkos a meghaltak pontos halálokai és az előző állapotuk. Titkosak az oltópontok is, mert nem nevezték meg ennek a 29 helynek a pontos címét sem. Titkos a disznójárvány tünetei. Egyedül csak lázt, fáradtságot emlegettek, de ez is hazugság, hiszen ez egy általános tünet. A lázt pedig lehet csillapítani gyógyszer nélkül is.