2009. november 26., csütörtök

NOVEMBER 26 – HAZUGSÁGJÁRVÁNY MAI ADAGJA

MEGHALTAK AZ OLTÁS UTÁN
A svéd Aftonbladet napilap beismerte, hogy eddig 8 halálos áldozatot követelt a sertésinfluenza elleni oltás. Hozzátette, hogy mindegyik esetnél a beoltottaknak volt egyéb krónikus betegsége. Legutóbb egy 50 éves férfi halt bele az oltásba, akinek szívátültetése volt korábban. Az új szív elfogadhatóan mûködött, de az oltás után a szervezete kivette az új szivet és azonnal meghalt. A dolog érdekessége még, hogy televízió minden csatornája elhallgatta a hírt. Mi történik itt a világban tulajdonképpen? (tudósítónktól)

OLTÓANYGGYÁRTÓ MAFFIA UTÁN NYOMOZNAK

Simicskó István jövő hétfőre összehívta az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát, hogy a képviselők tájékoztatást kaphassanak arról, a kormány milyen nemzetbiztonsági eszközöket vett igénybe a H1N1 vírus elleni oltóanyagot gyártó cég hátterének megismerésére. A bizottság KDNP-s elnöke azt mondta: szeretnék, ha a közvélemény elé kerülne, hogy kik állnak a cég mögött és kikhez kerül az oltóanyagokért befolyt pénz. (MTI)

MEGINT EGY HAZUGSÁG

Egy 66 éves, korábban veseátültetésen átesett nyíregyházi asszony halt meg vasárnap Debrecenben a klinikán. A nő szervezetéből az orvosok kimutatták az újinfluenza vírusát - közölte csütörtökön a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma. Az intézményben jelenleg két beteget ápolnak H1N1vírusfertőzéssel, az orvosok szerint az ő állapotuk kielégítő. (FH)
ELSŐ ESET HOGY BEVALLJÁK A HAZUGSÁGOT
Nem a vakcina okozta a halálát

Nincs összefüggés a H1N1 vakcina és annak a miskolci 64 éves nőnek a halála között, aki még októberben, két nappal a védőoltás beadása után hunyt el - ismertette a Független Hírügynökséggel a kedden lezárult vizsgálat eredményét csütörtökön Szabó Franciska. (hírtv)