2009. november 26., csütörtök

NOVEMBER 26 – ELHALLGATJÁK A GYILKOS HÁTTERÉT


A GYILKOS NEVE

Gere Ákos (helyi blogból) a mocskos pofáját nem mutatják, de már előre minden hír az elmeállapotával foglalkozott, miközben előre megtervezett gyilkosság volt. A folyosón a hátizsákjában volt a pisztoly, kiment érte és úgy lövöldözött. Micsoda lövészklub lehet ahová ilyen férgeket fölvesznek? És ilyen pisztollyal sétálgáthat az egyetem területén? Amikor a rektor azt mondta, hogy jó volt a biztonság. Nem a biztonság a kérdés, hanem az erölcsi züllés!

A pécs elkövetőről egyelőre azt lehet tudni, hogy 23 éves, jól bánt a lőfegyverekkel, mivel az Első Pécsi Polgári Lövész Egylet tagja. Éppen ezért volt fegyvertartási engedélye. Gadó György a lövészklubnak a vezetője a bamma.hu lapnak azt mondta, semmi előjelét nem tapasztalták a csütörtökön történteknek, a lövöldőzőt kedves, érdeklődő, intelligens fiatalembernek ismerték meg, aki soha nem viselkedett indulatosan. (hirszerzo)

A Hír-TV a fél 8-as hírekben G. Ákosnak mondja a terrorista bánözőt. Tavasszal szerezte a fegyvert. Gyilkolt, majd kismotorjával elhajtott a másik épülethez és fölment annak 7-dik emeletére. Egy elmezavarodott vagy bolond ilyet nem csinál, az biztos. Itt minden átgondolt volt.

9 mm-es csehszlovák gyártmányú parabellummal gyilkolt. (Kép: zastava) Ilyen fegyvert használnak sportlövészetre? Ez gyanús.....

A lövöldöző és a fiú, aki meghalt, a társaik szerint rossz viszonyban voltak. A támadó információk szerint azt mondta, hogy meg fogják bánni akik, heccelik. A csoporttársak szerint egyébként általában zavartan viselkedett a 23 éves fiú. A fiúnak azért volt fegyvere, mert tagja volt egy helyi lövészklubnak is. A rendészeti miniszter szerint lehet, hogy szigorítani kellene a fegyvertartás szabályait. "Az egyik tanulsága, - persze sok van - ennek a történetnek, hogy el kell gondolkodnunk vajon a fegyvertartásra vonatkozó szabályaink, azok kellő biztosítékot adnak-e arra, hogy csak olyan kezébe kerüljön fegyver, aki biztosan tudja, hogy hogyan kell azt használni" – nyilatkozta Draskovics Tibor. (MTV)
A miniszter hazudik, hiszen pontos szabály van az engedélyek kiadására és arra hogyan kell tárolni és hová szabad vinni és milyen módon, a figyvert. Ezt ez a terrorista nem tartotta be. Az biztos, hogy a lövészklubban elhallgatják amit tudnak róla.


A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) megkéri majd a pécsi lövöldözés ügyében eljáró bíróságot, hogy elrettentő erejű ítéletet szabjon ki az elkövetőre - közölte Miskolczi Norbert, a HÖOK elnöke csütörtökön az MTI-vel. Miskolczi Norbert hozzátette: a leendő értelmiség számára teljeséggel felfoghatatlan, hogy mi vezérelhette a támadót. Elgondolkodtató azonban, hogy ez a jelenség eljutott Magyarországra is. Mindenképpen meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy ez soha többet ne fordulhasson elő - mondta.

Az ATV-ben 26-án este azt mondták, hogy zörgött, dobolt és ezzel zavarta az órát, ezért küldék ki – mondja a helyi főrendőr. Ez is azt erősíti meg, hogy szó sem volt elmezavarról, ez egy terrorista patkány, a neveltetésének köszönhetően. A rendőr is megerősítette, hogy az egyetemre eleve fegyverrel ment be.