2009. november 6., péntek

NOVEMBER 6 – DISZNÓSÁGOK AZ OLTÁSRÓL

LEGÚJABB FEJLEMÉNYEK
Feljelenthetik a tisztiorvosi szolgálatnál az emberek azokat az orvosokat, akik nem hajlandók beadni az új influenza elleni oltást.(MR)
Az oltás beadásáért 1000 Ft-ot kell fizetni. (háziorvos tarifája)





MOST AKKOR MIT TEGYÜNK?

Tisztelt Szülő / Gondviselő!
Az influenza cseppfertőzéssel terjedő betegség. A gyermekközösségekben a vírus könnyen és gyorsan terjed, ezért az őszi - téli hónapokban számítani kell a gyermekek körében az új influenzavírus okozta megbetegedések nagyszámú megjelenésére, óvodai és iskolai járványok kialakulására. Az influenza megelőzésének leghatékonyabb módszere a védőoltás, amely megvédi gyermekét az influenzától, illetve annak súlyos lefolyásától, szövődményeitől. Ezért 2009 őszén a magyar állam az óvodások és az általános iskolába járó 14 év alatti gyermekek részére lehetőséget biztosít az önkéntes és térítésmentes Fluval P influenza elleni oltóanyaggal történő védőoltásra. A védőoltásokat az intézmény gyermek- illetve iskola-egészségügyi szolgálatának munkatársai végzik. Kérjük, járuljon hozzá, hogy gyermeke a világjárványt okozó influenza elleni védőoltásban részesüljön!
Gyermekem számára kérem az ingyenes Fluval P védőoltást
A védőoltást az - iskolaorvossal
- házi gyermekorvossal kívánom beadatni.
( A megfelelő rész aláhúzandó)
Kelt:____________________________ Aláírás:________________________________
Szülő / Gondviselő
Kérem, hogy nyilatkozatát 2009.11.09 napjáig küldje vissza az osztályfőnöknek/csoport vezetőjének.

Eddig a hivatalos formátum. Felháborodásomra az adott okot, hogy vastagon szedve írják: önkéntes. Ha az oltás önkéntes, (ezidáig), akkor a választási lehetőségek között vajon miért nem szerepel az az alternatíva, hogy nem járul hozzá a szülő az oltóanyag beadásához??? Kíváncsi lennék, hány szülő adatja be az oltást gyermeke számára és vajon hány szülő ad hangot hasonló észrevételének?? Kérem Miklós szíves magánvéleményét ezzel kapcsolatban küldje el, illetve, ha lehet, küldje tovább a levelet( kommentárral, vagy anélkül).
Köszönettel: .... Szilvia /a vezetéknevet én töröltem, a levélíró nem kérte/
Kecskemét, 2009.11.06.
Kedves Szilvia!
Igen, van véleményem. Ön és mindenki aki hasonló tartalmú levelet kap jól fontolja meg mit cselekszik. A modern háborút nem fegyverekkel vívják! Tudatformálással, génmódosítással és általunk még nem ismerhető vegyi és egyéb fegyverekkel! Amennyiben az én gyermekem kapná a hasonló tartalmú levelet piros golyóstollal az alábbi szöveget írnám a papírra: NEM járulok hozzá gyermekem beoltásához!!! Kérem, akit érinthet olvassa a csatolt ismertetőt.
Szeretettel Lakatos Miklós

*F I G Y E L E M !
Állami \"vezetőink\" VILÁGMÉRETŰ NÉPÍRTÁSRA készülnek!*
Országosan várhatóan több mint ötmillió védőoltást, ebből egymilliónál többet Budapesten kell majd beadni. *Svéd orvosbarátom küldte: \"NE HAGYJUK..!\" *
Életveszélyes a védőoltás, amit most millióknak akarnak beadni.
Tények: 2009 júliusáig sertésinfluenzában megbetegedett 429, és 1200 között
van a halottak száma az egész világon (6,75 milliárd emberből).
Magyarországon csak szívinfarktusban, agyvérzésben többen halnak meg naponta. Mire ez a nagy sietség, miért akarják hazánk felét napokon belül beoltani?
*MIÉRT \"KELL\" BEADNI????
V É S Z R I A D Ó ! *
NANORÉSZECSKÉK A NEM TESZTELT SERTÉSINFLUENZA OLTÓANYAGBAN!
VÉDJE MEG GYERMEKEIT A KÖTELEZŐ INFLUENZAOLTÁSTÓL!
OLVASSA EL! MÁSOLJA! TOVÁBBÍTSA! ÉRTESÍTSE A TÖBBI SZÜLŐT!
NEM LEHET KÖTELEZNI SENKIT SEM A H1N1-VAKCINA BEOLTÁSÁRA!
A H1N1-VÍRUS NEM MÁS MINT EGY KATONAI KUTATÓ-LABORATÓRIUMBAN ELŐÁLLÍTOTT
GYILKOLÓ VÍRUS-TÖRZS, MELYET SZABADON ENGEDTEK!
Pekingi kísérletek igazolják a halálos hatást az embereknél!
(Pekinger Studie bestätigt tödliche Wirkung beim Menschen)
*\"Pánikfegyver\" *

Csalók és becsapottak világa ez! Ijesztgetnek az influenzával, hogy 3,5 millióan fognak megbetegedni, és több ezren fognak meghalni. Ugyan, honnan veszik ezt, mikor nincs is járvány? ... De majd lesz - mondják.
\"Két halott s lesz még ilyen, és sok ilyen lesz\". Az az ÁNTSZ-es briganti
olyan biztosra mondta, mint ha arról lenne szó, hogy ma esett és még fog
esni, sőt, sokkal több eső fog esni.
Talán egy fantasztikus jóstehetséggel állunk szemben?
Nem... Ők pontosan tudják, hogy mi készül.
Pontosan tudják, hogy a vakcinázás után sok lesz a beteg.
Oltasd be magad, s légy zombi!
Eddig ez az állam mindent elvett, és most..? Most ad ... Segít...
Ingyen és bérmentve beoltja, akit kell.... - hát ez önmagában gyanús. ..mert
ennek a nemzetgyilkos, fasiszta kormánynak nagyon fontos a magyar emberek
élete és sorsa..

*Varga Gábor: \"MONDJ NEMET A H1N1-RE!!\" *
A védőoltásokba csempészett vírusokkal meg lehet változtatni a DNS-t!
Szakmámból adódóan követem a kémia, biológia, genetika legújabb (publikus) eredményeit. Sokáig keresték a genetikusok a megoldást, hogy hogyan lehet idegen gént, maradandóan kapcsolni az emberi genomhoz; a megoldást a vírusokban találták meg, ezeket ún. vektorként lehet használni, mivel a vírus eredendően úgy működik, hogy a saját genetikai anyagát a gazdaszervezet DNS-éhez kapcsolja. Innentől kezdve a szervezet a sajátjaként kezeli azt, és pontosan ugyanúgy replikálja, mint ha mindig is ott lett volna. Ha idegen gént akarunk bevinni egy szervezetbe, semmi mást nem kell tennünk, mint laboratóriumban, - minden genetikus által ismert módszerrel-, az adott
gént egy vírus genetikai anyagához kapcsolni, és azzal megfertőzni a célszervezetet. A vírus ugyanazt teszi, mint rendesen, de viszi magával a \"csomagot\" is...és ezzel kész...A hatás visszafordíthatatlan, maradandó, sőt, örökölhető... Vannak ugyan más módszerek is, de egy kifejlett élő szervezet esetében ez az egyik leghatékonyabb. A fentiekre való tekintettel én biztosan, nem oltatom be magam, és mindenkinek ugyanezt javaslom, aki biztosan meg szeretné őrizni eredeti génjeit és identitását.


*MINDENKIT ÉRINT! FIGYELMEZTESSÉTEK AZ EMBEREKET! *

Ne üljenek fel a vakításra! Érdekes, nem, hogy a H1N1 valahogy válogatós, és csak az iskolákban ütötte fel a fejét, a fiatalok közt, hogy beijesszék a szülőket, hányan is haltak meg eddig benne, egész hazánkban? 2, azaz kettő ember, és az sem biztos, hogy kizárólag ettől! Évente több százan halnak meg a minden évben mutálódó vírusoktól, tüdőgyulladásban és szövődményekben.
Miről is beszélünk? S érdekes, a világon csak nálunk van az, hogy a KORMÁNY önfeláldozó módon, a lakosság döntő, értsd szaporodóképes részét, ingyen beoltaná! Mondjuk úgy: leoltaná! S ez az oltóanyag sokkal veszélyesebb, mint bármilyen nátha! Azzal kívánják legyengíteni a szaporodóképes lakosságot!

*NE OLTASSA BE MAGÁT SENKI! *

Sebő Zsuzsanna gyermekorvos a H1N1-oltásról - \"Miért ellenzem?\"
- Nem ismerjük az összetételét, miközben néhány nap múlva el kellene kezdeni
a vakcinációt! Az már biztosan tudható, hogy teljes sejtes vírust tartalmazó oltóanyagról van szó. Teljes sejtes vírust tartalmazó vakcina alkalmazása csecsemőkorú, ill. 3 éves kor alatti gyermekeknél való alkalmazása eddig tilos volt, mi több, műhibának számított; most pedig hírtelen 6 hónapos kor lett az ajánlott! Továbbmegyek: teljes sejtes vírust tartalmazó oltóanyagot az Európai Unió országaiban sem használnak. Talán Afrika egyes banánköztársaságaiban még használható... és nekünk is jó lesz ez, persze!
- Az oltóanyag kipróbálása mindössze negyven (40!) 3-18 éves gyermeken
történt, és sem a hatékonyságról, sem a hosszú távú mellékhatásokról
nincsenek információink.
- Az egyre szaporodó gyermekkori autóimmun betegségek, gyulladásos
bélbetegségek, és az oltások kapcsolatáról nincsenek érdemi információink.
- A napi hírek állítása, miszerint már járványos szinten van a
megbetegedések száma - hamis.
- Eddig teljes sejtes vakcinával tilos volt oltani a terhes nőket, ezért
nincsenek ilyen tárgyú vizsgálatok. Ennek ellenére most az első körben
oltandók közé sorolták őket. Milyen magzati károsodások várhatók a
későbbiekben? Vagy az összefüggést úgysem lehet majdan kimutatni?
- Az oltás mögött komoly anyagi érdekek húzódnak. (S hozzátehetjük: egy
esetleges populációgyengítés... jól illik azon folyamatokba, mely hazánkban
az indirekt népirtás koncepcióját erősítik)!!
(hírlevélből)

Szakember elmondta ma a tévében, hogy Amerikában élő vírust adnak be a gyerekeknek és azt üzente nekik, hogy ez igen helytelen. Az erős immunrendszrűeknél nagyobb pusztítást végez a vírus, mint akiknek gyengébb az immunrendszerük. Ahány fajta influenza van, annyi -féle oltást kell beadni, mert egyik sem jó a másik fajtát kivédeni.