2009. november 16., hétfő

NOVEMBER 16 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

EZ MÉG NEM AZ A JÁRVÁNY

Ma egész délelőtt a rádió az oltási hazugságokkal etette a hallgatókat, de a tévékben is csak ez a hülyítés folyik, mindig azzal a végkicsengéssel, hogy a hatóságok azok „csak jót akarnak”, a kételkedő, gyanakvó emberek meg hülyék. Minden a Cion bölcsei receptjei szerint történik. Mindennek az ellenkezőjét is állítják, hogy a lakosság még véletenül se találjon egy biztos eligazodási pontot. Persze akik a józan eszükre és ösztöneikre hallgatnak, azok már régen rájöttek arra, hogy miről is van szó nálunk. Ezek akarnának nekünk jót? Soha! Mindennek az ellenkezője az igaz, amit állítanak. Vegyük sorra csak a mai hazugságokat, amelyeket „szakemberek” jelentettek ki.

"Nem kell, hogy tudja az állampolgár, hogy milyen influenzát kapott....ezzel ne is törődjön"

"Ez a járvány még nem az a járvány"

"Nem járvány erőssége számít, hanem a mennyisége"

Az oltóanyag cégről még mindig hallgatnak és hazudoznak. Lesznek oltóbuszok is. Ingyenes vagy nem ingyenes? Kapható az oltás vagy nem kapható? Fizetni kell érte vagy nem kell fizetni? Most csupán ennyi a disznófejűek hazugságairól.

MEGINT CIGÁNYHÁBORÚT AKARTAK

Úgy látszik a Jobbik gárdáját amolyan teszteknek vetik alá. Ezt a piszkos munkát a cigányokkal végeztetik el. Ezzel két legyet ütnek egy csapásra. A Jobbikot és a gárdát lehet rágalmazni, lejáratni. Ezzel együtt a magyarokat is mocskolni, hogy rasszisták, stb. Ma az egyik szennyrádió már úgy mondta be a híreket, hogy egyik oldalon a cigányok, másik oldalon a „cigányellenesek” álltak szembe egymással. Tehát ez a piszkos zsidó hang már a magyar szót ki sem mondja, csak annyit, hogy cigányellenesek. Tehát a magyarok minden hírben csak negatív jelzőket kapnak, míg a rendőrség szóvivője a cigány szót sem mondhatja ki. Most a sajóbábonyi eset kapcsán a Jobbik persze hallgat és se Vona se Morvai asszony nem pattant oda, amikor magyarokat akartak ölni. Hja kérem, a választási kampány ügye az fontosabb. Ezek szerint se a Jobbik, se a gárda nem képes megvédeni önmagát a cigánybűnözőktől. Mérget vehetünk arra, hogy ehhez hasonló esetek lesznek még.