2009. november 26., csütörtök

NOVEMBER 27 – HALLGATNAK A BŰNÖZŐK

HALLGATNAK A
KULTURÁLIS TERRORISTÁK

Ovastuk a hírekben, hogy a gyilkos nem vall. Érthető, hiszen el kéne neki azt a sok mocskot, azt a légört mondani ahová járt, a liberális oktatásban. Hallgat ilyenkor a Mocsokrácia három nagyágyúja is, akik szétverték a magyar oktatást és lezüllesztették a liberális mocsokkal. Korábban Magyar Bálint, Fodor Gábor, újabban Hiller István. Ma az iskolák jó része kábítószeres központ, ezekről a tanárok és szülők is tudnak. Ezért is az állam a felelős. Iskolákban tanárokat, gyerekeket vernek meg, cigányok terrorizálják évetizedek óta a magyar gyerekeket és tanárokat. Az állam bűne. És újabban már lövöldöznek és gyilkolnak is az iskolákban. Most a gazemberek a diák személyiségére akarják rákenni a felelősséget, közben az egész oktatásban, az erkölcsi, vallási nevelés hiányában kell keresni a bűnöket. Olaszoszágban ugyanez a söpredék a kereszteket akarja üldözni az iskolákban. Az biztos, magyar egyházi iskolákból még nem kerültek ki gyilkosok, rablók, hivatásos bűnözők. Eközben Hiller István „fasiszták” üldözésével van elfoglalva. Ez a kampányuk fő jelszava. Kifelé a zsidóbűnözőkkel Magyarországról! Kifelé a liberális fertőzőkkel!
26 CSÜTÖRTÖK
Megtagadta a gazember a vallomást. Egy közeli ismerős nő mesélte, hogy már a tegnapi napon is erőszakosan viselkedett. Alkoholproblémák, személyiségzavarok voltak nála. Azt is bemondták, hogy a fegyvert is szabálytalanul tartotta. (22 órás hírek). Egy biztos, a hírekben nem mondanak teljes igazat, több hét után derül ki minden. Akik ismerték a legjobban, azokat nem beszéltetik. Ugyan milyen szülei lehetnek?
27 PÉNTEK
Az egyetem rektora a tv2 péntek reggeli hírműsorának azt mondta, az ámokfutást a helyszínen megélő diákoktól azt hallotta, hogy a 23 éves férfi elkésett a gyakorlati óráról, úgy érezte, a többiek rosszallják ezt, ezért kiment a teremből, a vécében betárazta pisztolyát, visszajött és lövöldözni kezdett. Kormos Zoltán pécsi rendőrkapitány ugyanakkor úgy tudja, az ámokfutó zörgéssel, kopogással zavarta az órát, ezért kiküldték, ezután tért vissza pisztollyal.