2009. november 26., csütörtök

NOVEMBER 26 – DRASKOVICSOT SZORONGATTÁK

Kép: Draskovics verőlegényei

Betette a lábát az önkormányzati munkába a Magyar Gárda. Ezt Verók István terézvárosi polgármester nyilatkozta a Független Hírügynökségnek, miután a képviselő-testületi ülésen Gyenge Zsolt, az egykor Fideszes színekben, ma pedig a Jobbik tagjaként politizáló képviselő a betiltott Magyar Gárda egyenruhájában jelent meg. Verók István amint észlelte ezt, felszólította a képviselőt, hogy vagy változtasson az öltözetén, vagy hagyja el a termet. Mivel ezt Gyenge Zsolt megtagadta, a polgármester felfüggesztette az ülést, és azonnal értesítette a kerületi kapitányságot. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy az önkormányzati képviselő szabálysértést követett el, mivel nyilvános rendezvényen olyan formaruhát viselt, amelyről - annak jellegzetes tulajdonságai miatt - a bíróság által feloszlatott társadalmi szervezet egyenruhája ismerhető fel - írja közleményében a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Csütörtökön lépett hatályba az a kormányrendelet módosítás, miszerint ez ilyen szabálysértés ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. A VI. kerületi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított a képviselővel szemben.(inforadio)

DRAKOVICS PÁNIKBAN
A FASISZTÁK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK

Ma az MTV-ben Draskovicsot faggatták erről az egyenruha őrülteről. Ketten is szorongatták a műsorvezetők közül, hogy tarthatatlan ez az őrült törvény amit az öltözködések ellen hoztak. Eddig még olyan nem fordult elő, hogy egy miniszterrel vitába szálltak volna. De a legjobb az volt amikor Draskovics hajmeresztő ostobaságot mondott. Idézték neki a jogbiztost, aki azt javasolta, hogy A BŰNÖZŐK SZÁRMAZÁSÁT TARTSÁK NYILVÁN és akkor nem kell találgatni arról, hogy kik voltak az elkövetők és pontos statisztikát is lehetne bizonyítani a cigánybűnözésről. Mindez az MTV-ben hangzott el. Végre kimondták ott is, ami az emberek eddig is tudtak. Erre Draskovics pánikba esett és elkezdte elhadarni, hogy azt nem lehet, hogy valakire csak úgy kívülről valaki rámondja, hogy milyen származású. Az okos Draskovics szerint a származást csak az érintett egyetérésével lehet valakiről kimondani. Ekkora marhaságot egy miniszter szájából ritkán lehet hallani. Vajon, ha az ilyen képmutató előtt, mint Draskovics megjelenik egy kínai és jól pofonvágja, akkor mit fog mondani a rendőröknek? Hogy egy „ember” vágott pofon? Ezzel a hülye zsidó logikával azt is mondhatná Draskovics, hogy egy alga vagy kenguru vágta pofon. A nyomozók általában kérdezni szoktak, mondja már el az áldozat hogyan nézett ki a tettes? És akkor az ilyen Draskovics-félék nem mondanának semmit? Bár láttak mindent, mégsem mondanak semmit? Érthető a zsidóknak ez a beteges félelme az azonosításról, mert így könnyebben tudnak bűnözni. Ezért olyan érzékenyek a zsidók, ha az álneveiket is a szemükbe vágják.
Hiller István és Mesterházy Attila az MSZP nevében fegyegetőleg kijelentették, hogy könyörtelenül leszámolnak a „fasisztákkal”. Ezt a szót használták. Értjük a rettegésüket, közeleg a végóra számukra, már csak pár hónap. Ebbe a sorba tartozik az is, hogy a Páva utcai holomúzeumban az Árpád-sávos zászlót és a Turul-madarat gyalázó kiállítás nyílt meg. A szerencsétlenek jobban tennék, ha saját jelképeikkel foglalkoznának.