2009. november 9., hétfő

NOVEMBER 9 – ÜZEMEL A HAZUGSÁGGYÁR

MICSODA IZGALOM, MINT EGY KRIMIBEN

Feltehetően a családjában fertőződött meg az az öt és félhónapos terhes nő, akit új típusú influenzával, illetve annak szövődményeivel kezelnek Szegeden - írja a Délmagyarország. A lap szerint a negyvenéves nő saját gyermekétől kapta el a betegséget. Az ÁNTSZ csütörtökön szerzett tudomást az esetről. Amint kiderült, hogy a nő H1N1-gyel fertőzött, rögtön vírusellenes gyógyszert kapott. A lap úgy tudja, hogy a nőt légzési elégtelenséggel kezelik, a TV2 információi szerint kétoldali tüdőgyulladás alakult ki nála. A Szegedi Tudományegyetem Belgyógyászati Klinikája a család kérésére semmilyen információt nem ad ki a beteg állapotáról - mondta az [origo]-nak Hegedűs Mariann PR-referens.
A piszkos zsidósajtó rajta tartja a mocskos kezét a járványhisztérián és minden nap újabb marhaságokkal jönnek elő. A beteges zsidó szenzációhajhászás és félelemkeltés kisértetiesen emlékeztet arra, mint amit Rákosi alatt műveltek az ávós lapjaikban. Miközben magyarokat gyilkolnak meg naponta, magyarokat rabolnak ki és tesznek tönkre ezerszámra, az nekik nem hír. Most TV2 zsidói, az origó zsidói és a Délmagyarország kommunistái is gyártják a rémísztgető híreket. Arról viszont ezek a szennylapok több mint féléve hallgatnak, hogy:

MI AZ ÖSSZETÉTELE A VAKICINÁNAK?
Várjuk a sátánpofájúak válaszát...
MEGINT HAZUDNAK

Értesülések szerint a nőnek kétoldali tüdőgyulladása van, mélyaltatásban tartják, és lélegeztetőgépen van. A Stop.hu úgy tudja: az asszony öt és fél hónapos terhes, fiúgyermeket vár. Gyógyszereket nem kaphat, ezért folyamatos borogatással próbálják levinni a lázát. Az ultrahangos vizsgálatok azt mutatták, hogy a magzat jól van. (hírTV)
Eddig azt hazudták, hogy a disznóláz olyan veszélyes, hogy aki nem kap oltást, az belehal. Most meg? Van egy tüdőgyulladása ami lázzal jár. És akkor erre rájön még a disznóláz. Ha ez így van ahogy mondták korábban, azonnal megkellett volna halnia ennek a nőnek. További gyanús dolgok. Fiatal nők nem szoktak tüdőgyulladást kapni, nem ez a jellemző. Általában ez idősebbek és elhanyagolt egészségű, életmódú embereknél szokott jelentkezni ez a betegség és az erős dohányosoknál is. Lehet hogy egy cigány nőről van szó? Ezért a titkolózás? Vagy ilyenkor nincs is származás, csak ha pénzt kell követelni meg segííííííííííjjjjjjjjjjjjjjt......Továbbá, ha valaki tüdőgyulladással kerül kórházba, akkor azt kikezelik, ez mindenütt így van. Itt meg a kórházban „rájönnek” arra, hogy a gyerekétől kapta a disznóvírust. És mi van a fertőző gyerekével? Az már meghalt? Erről miért hallgatnak?
TÜDŐGYULLADÁSRÓL
A korábbi felfogással szemben sem a tünetek, sem a radiológiai kép vagy a kórbonctani megjelenés alapján nem lehet következtetni arra, hogy melyik kórokozó felelős alapvetően a betegségért. Az alkoholisták, dohányosok, cukorbetegek, keringési elégtelenségben, krónikus obstruktív tüdőbetegségben szenvedők veszélyeztetettebbek a tüdőgyulladás kialakulására. Az átlagosnál nagyobb a kockázat a gyermekek, a 65 év felettiek, az értelmi fogyatékosok, az ágyhoz kötött betegek és az immunrendszert károsító betegségben (pl. AIDS) szenvedők esetében. (hazipatika)