2009. november 16., hétfő

NOVEMBER 16 – MARADJUNK A TÉNYEKNÉL

ZSIDÓ TÁMOGATÁS A JOBBIKNAK
A Jobbikot a nemzet szenvedésének és haláltusájának égető szüksége hozta létre, akár kagylóban az igazgyöngyöt! Nyolcvan kábító esztendő után újra ébredünk: Talán ez az utolsó esély! Meg kell győznünk a világot, de elsősorban közvetlen környezetünket, a magyar embereket arról, hogy ha a keresztény-nemzeti célok érdekében összefogunk, s kitartunk, akkor van reménysége fiainknak is a Kárpát medencében, és valóban ránk köszönthet még a szebb jövő! Tarnóczy Szabolcs (Kuruc.info,részlet)
Tarnóczy úr hamis szövegéhez csak annyit, hogy ő úgy tesz, mintha nem tudná azt, hogy a Jobbik zsidóérdekű párt. Ennyit a Tarnóczy-féle „igazgyöngyökről”.


TÉNYLEG . . .
HOGY IS VAN EZ?

A tévében Teleki László (képen) cigányügyi megbízott azt bizonygatta szaporán, hogy ugyanannyi cigánybűnöző van mint magyarbűnöző. Teleki még nem járt börtönben? Ezt aligha hisszük. Aki járt már hazai börtönben vagy ilyenről olvasott, látott képeket, az tudhatja, hogy ott a bűnözők 90 %-a cigány. Tehát a 6 %-os kisebbség a bűnözésben vezető helyen van. De ne feledkezzünk meg a 0.1 %-os másik kisebbségről sem, akik a gazdasági-politikai-pénzügyi és kulturális bűnözéseknek szintén a 90 %-át követik el, csakhogy őket börtönökben nem lehet föllelni.