2009. november 9., hétfő

NOVEMBER 9 – FENYEGETNEK A GYILKOSOK

ALAKUL A VÍRUSTERROR!


Oltáskényszer! - Egyelőre még csak az orvosoknál.
Feljelenthetik az ÁNTSZ-nél a védőoltást megtagadó orvosokat.
Megkeresi és felelősségre vonja az ÁNTSZ azokat a háziorvosokat, akik indokolatlanul tagadják meg az új influenza elleni védőoltás beadását - értesült az InfoRádió az országos tiszti főorvos helyettesétől. Magyarázatot vár az ÁNTSZ azoktól a háziorvosoktól, akik nem adják be az új típusú influenza elleni védőoltást - mondta az InfoRádiónak az országos tiszti főorvos helyettese.
Molnár Kornélia kiemelte, azok a szülők, akik ilyet tapasztalnak, adják meg a szolgálatnak az orvos nevét és címét. Az ÁNTSZ rákérdez az orvosnál, hogy milyen alapon utasította el a vakcina beadását, ugyanis az OEP által aláírt szerződésben a betegségmegelőzés, a prevenció, a védőoltások adása kötelező jelleggel szerepel - fejtette ki az országos tiszti főorvos helyettese. Az orvosnak nincs joga kétségbe vonni a vakcina hasznosságát, mivel szigorú, nemzetközileg is elfogadott vizsgálatsoron megy keresztül, amíg engedélyezik, és a magyar védőoltás megfelelt az előírásoknak - tette hozzá. Molnár Kornélia szerint ha a beteg egészségi állapota nem engedi meg, az megfelelő indok arra, hogy ne adják be az oltást.
A Szabad Riport megjegyzése:
"Nincs joga kételkedni." (?!) Tehát nincs joga a lelkiismeretére hallgatni. Nincs joga magát a hippokrateszi esküjéhez tartani - ha nem hisz a velejéig romlott hazug hatalom szavainak.
Ha úgy gondolja, hogy ez a vakcina nem mentes az erős mellékhatásoktól, sőt mi több; kifejezetten káros az egészségre...Akkor nem lehet orvos, ebben a rendszerben. Ennek a hatalomnak nincs szüksége az hippokratészi eskühöz hű orvosokra, - ennek a hatalomnak, csakis mészáros segédekre van szüksége, - hogy megvalósíthassa végre az eredeti tervét; minimum 2 millió magyar kiirtását.Hogy legyen végre hely a betelepülőknek. És szinte biztosak vagyunk benne: - Ma még csak az orvosokat kényszerítik az oltás beadására. Ám meglehet, holnap már az egész lakosságra is kiterjesztik az oltáskényszert.

Tegnap este a Luciferfejű és kinézetű miniszter azt mondta a tévében, hogy két héten belül biztosan itt lesz a tömeges járvány Magyarországon. Honnan tudja? Ezek az időjárást is előre tudják? És a zsidó iskolákban hogy állnak az oltásokkal?