2009. november 25., szerda

NOVEMBER 25 - JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

20 ÉVES A
PATKÁNYKÖZTÁRSASÁG
Az Alkotmánybíróság is 20 éves. Ennek elnöke elmondta, hogy erre az intézményre azért van szükség, hogy "a joghézagokat" nekik kell bepótolni. Az egész találmány a zsidók műve. Ugyan miféle alkotmány az amit értelmezni kell? Ezek szerint a kommunista alkotmány tele van joghézagokkal. Az AB húsz év alatt 6 ezer határozatot hozott, amit nem lehet megfellebezni.
Gyakorlatilag nálunk kétféle alkotmány van.
Van az írott és van az amit az AB húsz éve határozatokban összetákolt.

MEGINT LEBUKTAK AZ ELVTÁRSAK
Miközben az alkotmány azt mondja ki, hogy a legfőbb hatalom a népé és ezután a legfőbb hatalom az országgyűlés kezében van, aközben ezek fölött ott trónol az AB a határozataival, amit már senki sem törölhet vagy bírálhat. Tipikus ószövetségi módszer.

JOBBIK HAZUGSÁGAI
A Jobbik biztonsági főnöke kijelentette a tévében, hogy följelentik a cigányvezetőket a magyarellenes uszításaik miatt. Miközben a több évtizede tartó magyarellenes zsidóuszítások kedvesek a Jobbiknak. Ehhez kapcsolódik Vona Gábor épületes kijelentése ugyanebben az adásban, ahol azzal dicsekedett el, hogy ő személyesen tárgyalt a sajóbábonyi cigányokkal. Úgy látszik a Jobbiknak a cigánybűnözők tárgyalófeleknek számítanak. Bezzeg a Jobbik a zsidóvezetőkkel is tárgyal, sőt, a legjobb és legszorosabb kapcsolatban vannak velük. Bár Vona a zsinagógában még nem tünt fel. Gratulálunk a Jobbiknak! Rövid idő alatt feltornázták magukat egy zsidópárttá. Ha ezt a kérdést esetleg rosszul látjuk, akkor kérjük az írásbeli cáfolatokat.