2009. november 6., péntek

NOVEMBER 6 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

IZRAEL VISSZAUTASÍTOTTA AZ ENSZ
ELITÉLŐ HATÁROZATÁT
A GÁZAI NÉPIRTÁS KAPCSÁN



Izrael fenntartja magának az önvédelem jogát, és a jövőben is mindent meg fog tenni, hogy „megvédje állampolgárainak életét a nemzetközi terrorizmus fenyegető veszedelmétől”. (MTI)



Mi magyarok is fenntartjuk a jogot, hogy zsidók ne beszéljenek bele a mi ügyeinkbe, hiszen ők itt csak megtűrtek történelmi okok miatt, de nem jogképes honpolgárok. Elegünk van a zsidótörvényekből.
Magyarok számára zsidók nem hozhatnak törvényt.
Elég volt a héber hangú bemondókból a rádiókban, tévékben. Ezek tudatosan pusztítják nyelvünket. Mellesleg Bolivia is fenntartja a jogot arra, hogy megvédje állampolgárait a nemzetközi EU-s terroristáktól.

MÁR EZ IS HŐSTETT?

Olvassuk a gárda hivatalos oldalán a gárdista hőstettét, amiben arról értekezik hosszú sorokban, hogy mekkora hőstett volt őneki gárdistaként koszorúzni....Itt tartunk. Pontosabban itt tart a Jobbik.

KOMMUNISTA FIZETÉSEK
Sztálin óta tudjuk, hogy a kommunisták különös emberek...Emlékezhetünk arra, hogy sok évig a lerokkant, kómában lévő pécsi kommunista kapta a magas fizetését, miközben munkáját nem látta el évekig. Most hasonló a Hunvald eset is, ahol a zsidókommunista önkormányzat adja neki a tovább a fizetését, miközben letartóztatásban van. Így lehet munka nélkül pénzt keresni!