2009. november 21., szombat

NOVEMBER 21 - MEGTERVEZETT PROVOKÁCIÓ VOLT

Kép: Csótány és klónja
MEGTERVEZETT PROVOKÁCIÓ VOLT
A ma esti Hír-TV híradóból egyértelműen kiderült, hogy megtervezett zsidó provokáció volt a csepeli gárdagyűlés elleni rendőrségi cirkusz. Árulkodó bizonyítékok:


Tegnap este az Origo forrás nélkül elsőként jelezte a csepeli esetet és azt, hogy ott két MTI tudósító volt. Ez önmagában egy hazugság, mert a tudósítók csak megtervezett esetre mehettek ki, különben ilyen eseményről csak utólag értesülnek, nem pedig a történés pillanatában.
A Hír-TV is benne van az ügyben, mert tegnap este történt az eset, de akkor semmilyen képet nem adtak erről. Ma este viszont az derült ki a híradóból, hogy puszta "véletlenül" a Hír-TV is ott volt ennél a rendőrségi akciónál. Ez csak úgy lehetséges, ha a rendőrség előre értesíti őket, hogy hova és miért készülnek? Ez nem más, mint a tévé és a rendőrség összefonódása. És még ez a tévé szórakozott a "haveri kutyákkal". A harmadik bizonyíték arra, hogy ez egy megtervezett zsidó provokáció volt, azt megint a Hír-Tv hiradójában mutatták, amikor egy középkorú zsidó nő ezt mondta: " 2009-ben ugyanazt élem át, mint amit 1939-ben". Ez a zsidó nő jóval a háború után született.
"MAGYARORSZÁGON RENDNEK KELL LENNI!
A DEMOKRÁCIA ÉS A KÖZTÁRSASÁG
RENDJÉNEK"
(Bajnai Gordon)