2009. november 1., vasárnap

NOVEMBER 1 – BARIKÁD ALJAS USZÍTÁSA AZ INDIÁNOK ELLEN





MOCSKOS ZSIDÓ HAZUGSÁG

A BARIKÁDON


A Barikád mai oldalán egy újabb zsidó hazugság és aljas provokáció jelent meg, Boliviával kapcsolatban. Gyorsan tegyük hozzá, hogy a Barikád a Jobbik lapja. Magyarul: a Jobbik a legförtelmesebb zsidó hazugságokat terjeszti folyamatosan, amióta dicső zsidó forradalmáruk Boliviában világhírű terrorista lett, zsidó bandájával együtt. Most a Barikád - és a többi szennyes zsidó oldal – minden kritika és ellenőrzés nélkül átveszi a Dénes Edit-féle hazugsággyárból (Tóásó nővéréről van szó) szállított hamis videókat és képeket. Ezeket úgy tálalják a hazai olvasóknak, hogy a képek és videók alá más szöveget mondanak, mint ami a valóságban történt.

MIÉRT FOLYIK EZ
A RÁGALMAZÁSI KAMPÁNY?

Miért ez a nagy aktivitás hat hónappal a terrorista banda felszámolása után? Azért, mert egy hónap van még hátra a boliviai általános választásokig és ezekkel a hamis képekkel, videókkal akarják megzavarni az ottani választást. Nálunk meg hülyíteni a magyarokat és uszítani az indián vezetésű kormány ellen. Itt van a kutya elásva, de erről a Barikád firkászai nem beszélnek. Arról van szó, hogy végre több száz év után a boliviaiak szeretnének megszabadulni a globalista-liberális-zsidó kizsákmányolásból. A spanyol rabszolgaság elmúlt náluk, de jött helyébe a zsidó kapitalizmus és most a globalista-multi rablók. Ez van a most föltett videó mögött is. Az ottani elfajzott spanyol és elfajzott indián zsidók nem nyugszanak bele a többségi indián hatalomba és továbbra is ők akarnak uralkodni. Ezért is szervezték meg a Rózsa-féle nemzetközi terrorbandát.
Most föltettek egy olyan videót, aminél nem magyarázták meg, hogy mi van a háttérben? Ez az eset ami a videón látszik 2007 november végén történt La Paz tartományban. Most jön a lényeg. La Paz tartomány, amely az ország fővárosának is a neve, a nyugati hegyes határvidéken van. Északon a tartomány Peruval, délen Chilével határos. A történet közel kétszáz évre nyúlik vissza, ugyanis a perui és chilei zsidók akkor nagyon kizsákmányolták a fejletlen, kiszolgáltatott indiánokat, mivel akkor a határok nem voltak ennyire rögzítettek mint most. Ezek a chilei és perui zsidók később az ottani ayma indiánokkal is keveredtek és ez a gyűlölet bukott ki akkor amikor ez a videó készült. De már az előző századokban is folyt a harc az erőszakos zsidó kereskedők, földbirtokosok ellen, akik nyomorba tartották az indiánokat. Egy ilyen hiredt zsidó név volt az O'Hara és T'Haras. A videón az látható, hogy Achacachi polgármestere (Eugenio Rojas) késsel levágja a kutyák fejét, egyik oldalon chilei elfajzott zsidókat nevesítették a kutyákkal, a másik oldalon meg a perui elfajzott zsidókat és a szertartás után azt üvöltötték, hogy mi Boliviaiak vagyunk és ez a hazánk.
"Meg kell szüntetnie, hogy Q'haras (jobbra kutyák) és T'haras (balra kutyák) előre megszerezzék az országot." "Nem vagytok bolíviaiak T'aras és Q'ara, hanem meszticek (keverékek) vagytok. Számunkra: Első Bolívia, első a Haza. (boliviai blogból)

AZ ELSZAKADÓ TARTOMÁNYOK ZSIDÓ VEZETŐINEK ÜZENTEK
IDÉZET A LA RAZÓN ELLENZÉKI LAPBÓL

A gyűlés után összegyűltek és jóváhagyták Sucre városában hogy egy tiltakozást csinálnak. Az önálló mezőgazdasági termelők a tartományban vörös poncsókban Omasuyos-nál megvertek és lefejeztek két kutyát tegnap. Ezzel akarták figyelmeztetni a kormány ellenfeleit. Üvöltés közepette az állatok jajgattak a fájdalomtól, a feltüzelt tüzes achacacheiak azt kiáltották fenyegetésként: "Tehát mint a kutyák, úgy fognak szenvedni félhold vezetői.” A két állat fel volt kötve, a nyakukon kötelek lógtak egyfajta rögtönzött fa akasztón, majd brutálisan megverték botokkal a kutyákat, mielőtt lefejezték volna őket. Körös-körül több tucat piros poncsósok mellett nők és gyermekek is voltak, akik ünnepelték ezt a fenyegetést. Némelyik kezében egy Mauser puska volt, büszkén mutatták meg az újságíróknak a helyszínen. Az állatok megkínzása egy fennsíkon volt, amely a nagy Chaka Qala központjában található, Achacachi város bejáratánál. Ahol a hagyományosan vörös poncsósok eltorlaszolták magukat önvédelmére. A csoport rokonszevezik a kormánnyal és kijelentették, hogy a "háborús helyzet" védelmében ,az alkotmányozó nemzetgyűlés értelmében arra figyelmeztetettek, hogy ne habozzon a kormány "vért áldozni" erre a célra. Miközben feltartották a maszkokat és bejelentték, hogy márciusban Sucre városba mennek fegyverekkel és korbáccsal. Achacachi város polgármestere (Eugenio Rojas) s az egyik piros poncsós vezető, Rupert Quispe végezte ezt a kutyakivégzést. Vasárnap arról számoltak be, hogy ezer parasztok beköltözött Sucre városba. Harcolni fogunk, szembe kell nézniük ezzel mondta Quispe. Alfredo Rada belügyminiszter a kormány nevében megkérdőjelezte a piros poncsósok hozzáállását és azt mondta: "Nem ez a módja annak, hogy megvédjék a demokratikus folyamatot." (larazón,2007,nov.23)


MI VOLT A HÁTTÉRBEN?

Akik nem ismerik a boliviai történéseket. Ez a kutyás eset egy a sok közül, amikor az indián nép tiltakozott a zsidó kirablók ellen, 2007 végén történt. Rá egy évre, 2008 augusztusban és szeptemberben viszont a zsidók csináltak országos lázadást, tüntetéseket és égetéseket, amelynek részletei a Terroristák Boliviában című blogban olvashatók és a képek is láthatók a gyújtogatásokról. De erről a Barikád egy sort sem írt és arról videót sem közöl. A szövegben szereplő „félhold” azt jelenti, hogy az ottani zsidók és globalista-liberálisok és kommunisták a keleti négy tartományt akarták elszakítani Bolivából és erre a harcra és polgárháborúra hívták oda Rózsa Eduardo-féle nemzetközi zsidóterrorista bandát. Erről is hallgat a Jobbik lapja, a Barikád. Kép: Az elszakítani kívánt félhold tartományok a jobb oldalon "NO" (Nem) néven
AMIT A ZSIDÓ BARIKÁD ELHALLGATOTT
A zsidó oldal elhallgatta a leglényegesebb tényeket. A videót egy ottani zsidó tévécsatornából másolták ki. Rögtön a kezdőképen ott a hamisítást jelző felirat spanyolul. " Piros poncsós áratatlan kutyák"....Ezzel az ottani szennytévé rögtön azt sugallta a nézőknek, hogy akik a kutyákat kivégezték azok ártatlanok, másrészt ártatlan kutyákat végeztek ki, hiszen egy állat semmiről sem tehet. Csakhogy ez a véres és brutális népi tiltakozás arról szólt, hogy az ottani indiánoknak elegük volt a zsidó rablókból és elnyomókból, akiket ezekkel a korcs kutyákkal jelképeztek. Baloldali és jobboldali kutyáknak. Ennek a kutyatörténetnek a hazai megfelelője működik nálunk, csak itt pártok részéről. Akár jobboldali, akár baloldali pártokról beszélnek, ezek mind egykutyák, vagyis zsidók.