2010. március 11., csütörtök

MÁRCIUS 11 - SÓLYOM LÁSZLÓT BÍRÓSÁG ELÉ

SÓLYOM LÁSZLÓT
A VÁDLOTTAK PADJÁRA
Sólyom László azzal, hogy aláfirkálta a magyarellenes zsidótörvényt megszegte a hatályos alkotmány köztársasági elnökre vonatkozó paragrafusát. Sólyom elnök hatalmas bűnt (hazaárulást) követett el, amikor a rá vonatkozó paragrafusnak éppen az első pontját szegte meg, sértette meg. Ugyan mi köze van a holo-dogmának, holo-hazugságnak a nemzet egységéhez? Ezt a csak a hülyék és gazemberek nem akarják megtudni. Ugyanis még a hivatalos statisztikák szerint is Magyarország keresztény ország. Ez a magyar és keresztény értékeket és szellemet is jelenti, de ezt az elvakult magyargyűlölő elnök nem vette figyelembe és 100%-san a zsidó kisebbség akaratát és erőszakát vette figyelembe. Rajta jogász urak, tessék Sólyom elnököt beperelni, hazaárulás vádjával.












A köztársasági elnök
29. § (1) Magyarország államfője a köztársasági elnök, aki kifejezi a nemzet egységét, és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett.
A magyar Büntető Törvénykönyv hazaárulás meghatározása
144.§. (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Sólyom László a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét megsértette, mert a keresztény magyar többséget meg sem kérdezte az aláírás előtt. Ő, akinek a nemzet egysége fellett kellene őrködni. Sólyom még mindig nem tanulta meg, hogy az ő demokráciájuk nem kisebbségről, hanem a többségi elvről szól.
MÁR BESZÉLNI SEM SZABAD?
Ma este az ATV cionszócső bejelentette, hogy a tiltó törvényben lesz egy olyan passzus is, hogy nem szabad előadást tartani a "holokauszt tagadása" címmel. Mi addig is megkezdjük a holobűnözők kitárgyalását és nagyon reméljük, hogy lesz olyan előadás aminek az lesz a címe, hogy HOLOBŰNÖZŐK.