2010. március 22., hétfő

MÁRCIUS 22 – HOLOBŰNÖZŐK PROVOKÁCIÓJA


ÁTLÁSZÓ PROVOKÁLÁS VOLT

A zsidók átlátszó provokálása volt
a magyar légtér megsértése.
A ZSIDÓK HÁBORÚS TÖMEGGYILKOSOK
A zsidók bosszúszomja ismert a perzsa származású Ahmadinejád, Iráni hazafias elnöke ellen, aki fölényesen nyert a zsidókkal szemben, minden propvokatív tervük ellenére. Akik lázongást szítottak, gyújtogattak, tüntetéseket szerveztek, csalással rágalmazták a hazafias vezetőt, anarhista csőcseléket vetettek be, hogy napirenden tartsák a káoszt, amit a zsidó sajtók (BBC, CNN, stb.) folyamatosan közöltek a világgal. A tervük az volt, hogy a hazafias vezetőt, Ahmadinejádot lejárassák a világ előtt. Azért, mert ki merte mondani a világ előtt, hogy a zsidók háborús tömeggyilkosok. A zsidók bosszúterve mindig is a számukra ellenséges, kiirtandó nemzetek egymásnak ugrasztása volt. Ezt csinálják ma is és a jövőben is. Most ennek láthattuk próbatervét, amikor a két izraeli repülő csak úgy "sétarepülést tartott" a magyar légtérbe. Csak azért, hogy a következő éles berepülésükkel Izrael a magyar légtérből támadhassa Iránt. Remélve, hogy Irán majd válaszcsapást mér Magyarországra.

A ZSIDÓK TERVE ELEVE HALVA SZÜLETETT
A zsidók terve megint nem jött be. Mint az utóbbi időben és az elmúlt három ezer évben.Annyira ostobák és buták az elvakultságuk miatt, hogy minden ilyen tervük azonnal napfényre kerül. Minden aljas "titkos tervük" idő előtt lelepleződik. Az iráni elnök, Mahmud Ahmadinejád átlátott azonnal a zsidók provokálásán és világosan közölte, hogy a két izraeli repülőgép berepülése megsértette Magyarország felségterületét. Az érthetőség kevéért meg kell említeni, hogy Irán őslakói a perzsák = parsi, partus leszármazottak, a magyarok rokonnépe és nem semmiták (arabok, zsidók stb.) A mai Magyarország területén élő jászok az irániakat őseiknek tartják és ez a történészek álláspontja is. Tehát a perzsa származású Mahmud Ahmadinejád, iráni nemzeti vezető SOHA NEM FOGJA MEGTÁMADNI saját rokonnépét, a Magyar Nemzetséget. A zsidók ilyen provokatív, átlátszó trükkel hiába próbálkoznak. Viszont továbbra is várjuk a hazai hivatalos bűnsegédek neveinek a nyilvánosságra hozását, akik ezt a provokációt támogatták. (1hozzászólás) Kép: a magyarbarát iráni elnök figyelmezteti a zsidó terroristákat
TÚSZOK LESZNEK
Amennyiben a zsidók bármilyen háborús tervükbe Magyarországot be akarják kapcsolni - teljesen mindegy, hogy milyen eszközökkel - , akkor a hazai zsidóvezetők túsznak fognak minősülni és Izrael magyarellenes tettei miatt kollektíven vállalniuk kell a felelősségüket. Most még dönthetnek, hogy mit tesznek.