2010. március 24., szerda

MÁRCIUS 24 - BŰNÖZŐ RENDSZER BŰNÖZŐ RENDŐRSÉGE

A POLITIKAFÜGGŐ RENDŐRSÉG
ELHALLGATJA

A CIGÁNYGYILKOSOKAT TÉNYŐN

A Jobbik azonban a mögötte álló szavazók nyomására kénytelen lesz tenni a dolgát, amit a szavazói elvárnak tőle. Ha nem teszi, akkor saját szavazói húzzák a fára őket, tehát tetszik-nem tetszik: muszáj. Mi lesz, ha a Fidesz nem éri el a kétharmados többséget? Mi lesz akkor a zsidó érdekű törvény- és alkotmánymódosításokkal? Összeborul az MSZP-vel? Koalíció a Jobbikkal? Ezért, még ha elnézik is a szélsőséges retorikáját a Jobbiknak, egy bizonyos szint fölé nem engedhetik emelkedni. Azonban a választási harc kellős közepén két brutálisan legyilkolt szülő, és fejszével agyonvert gyerekek a Jobbiknak esetleg több százezer szavazatot is hozhat. A nagy kérdés csak az, hogy ezt a Jobbik miért nem használja ki? Nyilván beszóltak nekik. Meddig tartható a hazugság politikai érdekből? Tudjuk, hogy a rendőrök, a rendőrtisztek parancsot kaptak, hogy mélységes hallgatás van az ügyről. Hogy lehet ez, amikor egy tényleges öngyilkosság esetében sem jelentik ki azonnal, hogy öngyilkosság volt, nyomozni kell? Hogy lehetett azonnal, 2 órán belül kijelenteni, hogy öngyilkosság történt? Hogy lehet, hogy felülről parancsolnak hallgatást egy körzeti ügyben? Hogy lehet tartani ezt a mesét azok után, hogy orvosok, sebészek jelentik ki, lehetetlen ez a fajta forgatókönyv? Nem mond semmit az az embereknek, hogy április 11 utánra ígérnek válaszokat? Büdös ez az ügy, nem kicsit. Nagyon. (jövőnk.info,részlet)


PÓRÁZON TARTJÁK A JOBBIKOT

Aki egy kicsit is figyeli a Jobbik viselkedését az utóbbi hetekben, hónapokban, annak feltünhetett az, hogy a társadalmat megrázó, égetően fontos kérdésekben nem nyilatkozik meg a Jobbik, hanem hallgat. A Jobbik vonata most már sinen van. Minden hírforrás azt visszhangozza, hogy a Jobbik magasan vezet és megállíthatatlanul törnek előre. De ezek csak zsidó trükkök, szemfényvesztések. Ezek olyan hamis sajtóhírek, amivel a közvéleményt és az ingadozó szavazókat akarják befolyásolni. Valójában a Jobbik egy mű-párt és báb-párt, amelyik azt teszi amit mondanak neki. Úgy táncolnak, ahogy előírják nekik. Akkor engedik őket tévék elé, amikor jelentéktelen dolgokról kell fecsegni. Miközben naponta gyilkolják a magyarokat, hatalmas botrányok feszítik a közvélemény idegeit, aközben a Jobbiknak nincs véleménye. Vagy ha van, azt sem ők mondják el, hanem a zsidótévék által tolmácsolják. Jaj lesz a Jobbiknak, ha a parlamentben majd a saját hangjukat kell mondani. Akkor majd el fog válni az, hogy mi az amit a Jobbik mond és mi az amit a szájukba adnak...

Kép: Aki kimondta a valódi magyar érdekeket és leleplezte a zsidóbűnözőket, azt most börtönben tartják és naponta tízszer mutogatják a kommandósok gyűrűjében a tévékben, csak azért, hogy lejárassák. A Jobbik valóban nem állt ki Budaházy mellett. Nem felejtünk.