2010. március 12., péntek

MÁRCIUS 12 - HOLOBŰNÖZŐK

Kép: holoszanatórium
VESZTÜKET ÉRZIK
Sólyom László, akinek múltja és származása rejtély maradt eddig, sok más "magyar" közéleti személyiséggel együtt, aláiíta a holo-mese tagadását büntető törvénytervezetet. Az egészet az MSZP sugallta, hogy támogatást szerezzenek a héber hadosztálytól. Javasolni kellene még a Sólyom Lászlónak, hogy nyilvánítsák holo-eretneknek a holo tagadókat és száműzzék õket valami lakatlan szigetre. Javasolni kellene még azt is, hogy minden magyar állampolgárt regisztrálni kell és aláírásukkal igazolni, hogy nem holo-tagadók, még álmukban sem. A héber hadosztály beszüremkedett az élet minden területére. Propagandájukkal nem érték el a várt hatást, és akkor az erőszakhoz fordultak, de a jelek szerint ez sem lesz hosszúéletű. Ez a holo-törvény durván megsérti az alapvetõ emberi jogokat és tükrözi a Tóra vérszomjas és bosszúálló barbarizmusát. Ez a csürhe a veszét érzi és kapaszkodnak minden szalmaszálba. Viszont a levegő is fogy körülöttük. Javasolni kellene nekik, hogy vándoroljanak ki az Igéret földjére, amíg nem késő. (1hozzászólás)
ADJUK ALÁÍRÁSUNKAT
HOGY HOLOTAGADÓK VAGYUNK
Fölösleges hivatali eljárásokat, pénzt és időt lehetne megtakarítani ezzel a korszakos javaslattal, s ehhez még népszavazás sem kell. Ha már van jog, akkor legyen jog. Hogy képzeljük el ezt a nyilvántartást? Mindenki bemegy a helyi önkormányzathoz és aláírja az ívet. Tagadja a holomesét vagy nem? Igen? Nem? És akkor kiderülne pontos adatokkal, hogy áll a kérdés és még jogilag is rendben lenne. Ez a mocskos törvény azért kell nekik, hogy lényegében látványos cirkuszi körülmények között alázzák meg a magyar állampolgárokat. További javaslatunk is lenne.


ELŐSZÖR A ZSIDÓK NYILATKOZZANAK!
ÍRÁSBAN NYILATKOZZANAK A ZSIDÓK ARRÓL,

HOGY MINEK TARTJÁK A HOLOMESÉT?

Ha megtudjuk a 0.1 %-os törpe kisebbség állásfoglalását, akkor lenne egy biztos támpontunk. Tessék, csak tessék! Szavazzanak előbb a zsidók! Amennyiben a zsidók a holomesét megszavazzák, azzal magyar állampolgárságukat automatikusan elvesztették. Nemcsak a szájtépű nagypofájú zsidók véleményét hallgassuk a tévékben, hanem az összesét, akik sunnyognak valahol vidéken is, magyarnak álcázva magukat.