2010. március 21., vasárnap

MÁRCIUS 21 - HOLOBŰNÖZŐK REPÜLŐGÉPEI

EZEK HÜLYÉNEK
NÉZNEK BENNÜNKET?
A szóvivő beszélt arról is, hogy a honvédségnél az izraeli gépeket is „látták” a radarokon, és mindvégig követték mozgásukat. Mivel azonban a gépeknek hivatalos engedélyük volt a repülésre, így semmiféle intézkedésre nincs lehetőség. A légügyi törvény ugyanakkor előírja: ha katonai repülőgépek lépnek az ország légterébe, arról értesíteni kell a katonai titkosszolgálatokat még az engedély kiadása előtt. (FH/Vasárnapi Hírek)
KIK ADTÁK KI AZ ENGEDÉLYT?
Korábban a Légügyi Hatóság szóvivője azt mondta, hogy ők adtak berepülési "engedélyt" a két zsidó gépnek. Csodálatos módon egyetlen zsidólap sem rohant utána az ügynek, hogy milyen alapon adtak ők erre engedélyt? Nekik van erre egyéni döntési joguk? Aliga, ezt fölülről sugallhatták nekik, méghozzá valamelyik minisztériumból. De honnan jött az ukáz, hogy a zsidó kémgépeket be kell engedni? A fenti hír utolsó mondata egy nagy hazugság megint. A korábbi hírekben arról számoltak be, hogy az engedélyt a berepülés napján adták meg a két gépnek. Mi az hogy "engedély kiadása előtt?" Ez is egy hatalmas hazugság. Megjelenik a határnál a radaron egy katonai kémgép és akkor annak a pilótája engedélyt kér? És mi van akkor, ha nem kap engedélyt? Akkor visszafordul? Ilyen előre megszervezett engedélyeket az országok hivatalos úton egyeztetik egymással, még a tényleges repülés előtt. Nagyon gyanítható az, hogy itt semmilyen engedélyről nem volt szó, de mivel látták és tudták, hogy zsidó gépek, hát engedték őket garázdálkodni. Ha egy ország légterét megsértik, akkor a védő vadászgépek kiüldözik a gépeket, ha ez sem megy, akkor meg lelölvik ezeket . . .Most is ezt kellett volna tenni.
MEGJEGYZÉS
Szeretnénk azt látni, hogy mondjuk Oroszországba, Venezuelába, Kínába vagy mondjuk Iránba csak úgy zsidó kémgépek repülnének be engedély nélkül.