2010. március 9., kedd

MÁRCIUS 9 – JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

ÖSSZEFOGTAK A CSÓTÁNYOK
Bemelegítésként kezdjük Bokros Lajos (MDF) programjával. Amely saját szavai szerint „szikrázóan logikus”. Bokros épületes programját a rádióban hadarta el. Kissé nehéz volt követni a magyartalan hanghordozását, de a lényeget megértettük. Bokros agya csak a pénzhaszon szerint működik, mást el sem tud képzelni. Programja is erre épül. Kapaszkodjunk meg. Azt mondta, hogy túl sok az iskola, ezek mind ráfizetésesek, tehát meg kell szüntetni az iskolákat és egy megyében néhányat darabot kell fönntartani. Azt már nem mondta, hogy 30 - 60 – 80 km-ről mivel mennének a gyerekek iskolába? Tanárokból is sok van, azokat is el kell küldeni és a megmaradtakat meg kell fizetni. Hogy mennyit adna nekik nettóban?- ezt nem közölte. Ugyanezt mondta a kórházakra is, abból is sok van és nem nyereségesek. Megszüntetné még a vonatjáratokat, a buszjáratokat, stb. A repülőjáratokról nem beszélt. Na, ebből ennyi elég volt ahhoz, hogy gyorsan kikapcsoljam a rádiót.
CSÓTÁNY VISSZATÉR
Újabban az MSZP megint elővette Csótányt kampányolni. Biztos ami biztos, Feri mindig nagy cirkuszt tud csinálni. Mesterházy mint miniszterelnök jelölt újabban tojásokat és füttyöket kap vidéki útján és mint egy távoli pici, sötét bolygó kering Csótány körül. Állítólag március 19-én fog Csótány megint disznókat mondani és mérget vehetünk arra, hogy fasisztaveszélyről fog riogatni. Nem vicc. Csótány országértékelőt fog mondani. Az ő k....a országáról.
NÉGYPÁRTI ÖSSZEFOGÁS
Méghogy nem tudnak a zsidópártok összefogni? Dehogynem. Mutatták, hogy a Vörös Múmia, a Siffer a fantompárttól, Bokros és Navracsics egymással vitázott. Miről? A semmit ragozták. Az okos tévé éppen azt mutatta – biztos ez volt az est fénypontja -, amikor Siffer egy szúrós kérdést intézett Navracsicshoz. (micsoda név ez is....) Siffer a zsidóérdekek csorbítatlansága érdekében azt a kérdést szegezte Navracsicshoz, hogy nyugtassa már meg a demokratikus pártokat, ugye a Fidesz nem lesz „tekintélyelvű” párt....? Igaz, egy percig sem gondoltuk, hogy a Fidesz ilyesmiben töri a fejét, de Navracsics kacagva megnyugtatott bennünket, szó sem lehet ilyesmiről, hogy a Fidesz tekintélyelvű párt legyen. Nagy kő esett le rólunk.