2010. március 19., péntek

MÁRCIUS 19 - ZSIDÓ MEGSZÁLLÁS BEJELENTÉSE

JELKÉPES IDŐZÍTÉS
Tegnap a rádióban nagy lihegve bemondták a zsidó kémrepülőket. Aztán - ahogy lenni szokott - jöttek a ködösítések és hazudozások. Az időzítés nem volt véletlen. Ezt az időzítést hónapokkal előtte összehangolták. A zsidó katonai gépek éppen aznap jöttek mint amikor Károly herceg. Éppen 1944. március 19-e évfordulója előtt, egy nappal. Ez egy világos üzenet volt a magyarok számára, hogy a kormányotokra köpünk, nekünk ezek semmit se számítanak és a NATO is csak egy bábszervezet, mert mi oda röpködünk, ahová akarunk. A hírekben a legvadabb hazudozásokkal szórakoztatták a közönséget. De majd a Nagy Kibeszélő, Posta Imre megmondja, hogy mi is a helyzet, mert ő zsidóügyekben "szakértőnek" számít, már csak származása okán is. Posta sötét dolgaira később még visszatérünk.
ZSIDÓ SZAKÉRTŐ
ELDADOGTA MI A HELYZET
A cionszócsőben ma reggel a szakértő elmondta mi a helyzet, csak a kulcsszavakat említjük, amely elárulja, hogy milyen előre összehangolt zsidó összeesküvésről volt szó. Gyarmati György a következőket árulta el a jámbor magyar hallgatóknak:
A Ferihegy-i repülőtér nemcsak polgári repülőtér, hanem NATO katonai repülőtér is. Ejha! Kár, hogy erről az utasokat elfelejtik tájékoztatni. Hogy nem egy polgári, hanem katonai légibázison vannak. Ebből is látszik, hogy Rózsa Edurado Flores és népes bandája miért utazhatott innen Boliviába fegyveres katonai akciókra. Ez egy rutinfeladat volt a gépek számára- folytatta okos felvilágosítását a szakértő. Tehát már régóta csinálják ezt a zsidók nálunk. Erről is elfelejtették tájékoztatni a nagyérdemű közönséget. Ugyanakkor amit csináltak a gépek, azok "katonai titkot" képeznek - mondta sokat sejtetően a szakértő. Polgári légifolyosón jöttek be a gépek- hallhattuk az adásból. Előtte hivatalos engedélyeket is kaptak. Ha mindez hivatalos volt, azért így utólag szeretnénk azért tudni, hogy ez a nagy barátság a zsidó katonai szervekkel milyen egyezményre, szerződésre alapozódik? Mivel Izrael nem NATO tag. Majd szinte sértődötten kijelentette a szakértő, hogy a magyar HM-nek és külügynek erről a berepülésről "nem kell tudnia". Jaaaaaaaa? Akkor miről kell tudniuk? Ezek után magyarok egy föld-levegő rakétával nyugdtan lelőlhetik a betolakodó, ellenséges határsértő gépeket. Pusztán honvédelmi kötelezettségből, amelyet az alkotmány is biztosít. De van még folytatás is. A szakértő azt is elárulta, hogy ezek a határsártő gépek "nem kapcsolaták be a berendezéseiket". Ezt onnan tudja, hogyha ezt tették volna, akkor azt "észlelték volna".

Hol vannak a Grippenek? Miért nem szálltak fel azonnal és lőtték volna szitává a zsidó gépeket.... Csak úgy hagyják berepülni az izraeli gépeket a légterünkbe? Provokáció? Vagy megmutatják, hogy kik dirigálnak Magyarországon? A parlamentet már sikekrült bemocskolniuk, most meg a repülőkkel fenyegetnek? Mi a fenének vannak a Grippenes- paprikajancsik? Mire vannak ezek, csak dísznek? Szekeres elvtárs társulata, a senkiháziak pedig kussolnak. (1hozzászólás)
Mint a híradásokból megtudtuk, izraeli katonai repülőgépek köröztek a magyar légtérben. Megközelítették a ferihegyi repülõteret, de nem szálltak le. Az illetékesek nem fűztek kommentárt az esethez és magyarázatot sem adtak. Minek is a magyarázat? Szoktatni kell a buta gojt, hogy vegye természetesnek, ha izraeli katonákat lát majd az utcákon is. A dresszírozás és idomítás fontos kelléke lesz hamarosan a magyar életvitelnek. Mint a kutyákkal, úgy akarnak velünk bánni. (2hozzászólás)