2010. március 29., hétfő

MÁRCIUS 29 – ZSIDÓTÉVÉ LETT A DUNA-TV-BŐL

NE GYALÁZZÁK MEG

A DUNA NEVÉT!
Innen üzenjük Cselényi Lászlónak, a Duna-TV beszédhibás elnökének és a tévét fenntartó kuratóriumnak, alapítványnak, hogy a Duna név az egy fogalom. Magyarország számára a Duna folyó egy védett név, fogalom. Mocskos zsidószellemű és tartalmú tévéjüket nevezzék át akármire, csak ne Dunára. Amikor a Duna-TV alapították 1993-ban, akkor nem erről volt szó, hogy naponta gennyes és szirupos zsidóműsorokkal mérgezik a magyar nézőket. Minket nem érdekel az, hogy Izraelből és a világ országaiból kik pénzelik a tévéjüket. Hát persze, ezek a zsidók úgy gondolják, ha már ők fizetnek, akkor róluk szóljon a műsor. De akkor a Duna nevét sürgősen vegyék le és nevezzék Juda-tv-nek. Meg lehet ma is nézni a tévé alapító szövegét, amely egészen másról szólt, mint amit most a Cselényi vezette sajtóbűnözők elkövetnek szennyes, magyarellenes műsoraikkal. Most már ott tartanak, hogy őstörténelmünket is kikezdték és próbálták lejáratni. Arról nem is beszélve, hogy magyar arcokat már alig látni a műsorvezetőknél. A magyar szellemhez és értékekhez semmi köze nincs ennek a tévének. Ez nem a magyar nemzet televíziója, ahogy hamisan hirdetik!



Kép: A TV támogatója reklámként a Traubi nevű cég. Ha a reklámra kattintunk, akkor egy zsidó banki oldal jelenik meg a tv honlapján......



DUNA-TV ÖNMAGÁRÓL
Duna Televízióért Alapítvány
1995-ben alakult meg a Duna Televízióért közhasznú Alapítvány, azzal a céllal, hogy a világban, de különösen a Kárpát-medencében élő magyarok számára lehetővé tegye a Duna Televízió vételét, népszerűsítse műsorait. Létezése másfél évtizede alatt több ezer antenna kiosztásával több tízezer nézőt segített hozzá Erdélyben, Felvidéken, Délvidéken, Moldvában és Kárpátalján, hogy figyelemmel követhesse a Nemzet Televíziója műsorait.
A Közalapítvány célja, feladata
A Hungária Televízió Közalapítványt a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény (ismertebb nevén: médiatörvény) hozta létre, elődje az 1992-ben hasonló célokkal alapított Hungária Televízió Alapítvány volt (1057/1992. X. 9. Korm. határozat).
A közalapítvány célja a Duna Televízió Zrt. működtetésének biztosításával a közszolgálati műsorszolgáltatás fenntartása, a televízió függetlenségének védelme, műsor sugárzása különösen az ország határain kívül élő magyarság számára. Ez a műsorszolgáltatás elsősorban a magyar és az egyetemes szellemi, kulturális értékek közvetítését, tárgyilagos Magyarország- és magyarságkép kialakítását, a nemzetek és népek közötti kapcsolatok ápolását, illetve a magyar kisebbségek nyelvi és kulturális önazonosságának megőrzését hivatott szolgálni. (a tévé honlapjáról)
Juda-TV lett a Duna-TV-ből. Jó egy évvel ezelőtt az egyik programban Vizi E. Szilveszter, Kósa ......filmrendezõ, egy református pap és egy fõrabbi csúfította a képernyőt. Akkor azt hittem, hogy csak egy véletlen kisiklásról van szó, de nem. Mára ezek a judaizált programok megszaporodtak. Ma egy ismétlést közvetítettek 16-kor "Halld Izrael" címmel. Úgy tünik,hogy a Duna-TV felkarolta az ország megszállóit. Az előbb említett Vizi E. Szilveszter és Kósa filmrendezõ úgy beszéltek a "szent" népről és a sohasem létezett Mózesrõl, mintha közéjük tartoztak volna. Biz Isten egy rabbinak is elhomályosulnának a szemei, ha mindezeket hallhatta volna. Schweitzer fõrabbi bólogatva átaludta az egész programot. Neki már megszokott, mert nagyon gyakoriak ezek az ömlengések. Erdő Péter főrabbi, aki mellékállásban mellesleg bíborosa is a magyarországi katolikusoknak, szintén gyakran színre lép. Ez nem más mint ideológiai előkészítése az ország teljes megszállásának, a magyar zsidócsahosok közreműködésével. (1hozzászólás)