2010. március 6., szombat

MÁRCIUS 6 - JOBBIK NAGYÁGYÚI


JOBBIK NAGYÁGYÚI

Pősze Lajos, Antall-kormány alatt MDF-es, a Szerencsejáték RT. vezérigazgatója, majd Vukics Ferenc Magyarok Szövetségének alaptója, újabban a Jobbik kulcsfigurája. (képen)

Vona legközelebbi tanácsadói többek között Pősze Lajos, a Jobbik szakmapolitikai igazgatója, a Szerencsejáték Zrt. egykori elnöke, és Hegedűs Tamás, a KPMG tanácsadó cég egykori munkatársa, aki a Fidesz-kormány idején a Miniszterelnöki Stratégiai Elemző Központ főosztályvezetője volt. Vona mellett dolgozik a párt vezetői szerint Gyöngyösi Márton, az Ernst&Young egykori adószakértője és Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd is. (origo) Kép: Gyöngyösit a Jobbik külügyminiszternek szánja

Kép: Gyöngyösi
LYUK AZ ÉLETRAJZON

Hegedűs Tamás matematika-fizika szakos tanári és közgazdász végzettséggel rendelkezik. Az Orbán-kormány alatt gazdaságpolitikával foglalkozott a Stratégiai Elemző Központ főosztályvezetőjeként. Később vezető szakértőként dolgozott egy üzleti tanácsadó cégnél. Gazdasági témájú cikkei, írásai rendszeresen jelentek meg országos napilapokban és hetilapokban. (valasztas.jobbik,részlet)

"Hit Gyülekezetes a Jobbik vezető embere
A Jobbik képviselőjelöltje, a hitgyülis Hegedűs Tamás (képen) a 90-es években mániákus SZDSZ-es volt, 1993-tól a párt pécsi ügyvivőjeként, 1994-ben kampányfőnökeként tevékenykedett. Ekkor csatlakozott a pécsi Hit Gyülekezetéhez. Onnan is nősült. A Hit Gyülekezetéből református lett. Hegedűs tavaly november végéig a KPMG nevű multinacionális gazdasági tanácsadó cég vezető tanácsadója volt, amely kifejezetten tiltotta a dolgozóknak a politikai szerepvállalást, kivételt a Jobbik élvezett. Így harcol tehát a Jobbik a multik ellen, és fordítva. 1996-ban Szabó Iván rajongója, az MDNP elnökégének tagja és főszervezője lett. Innen küldték még egyéb helyekre is, 2003-ban a jobbik szervezésével bízták meg, s most Zazrivecz-Vona tanácsadója. Németh Sándor embere mellett, Gyurcsány embere is fő szerepet játszik a Jobbikban, Lenhardt Balázs. Ő a Gyurcsány –kormány minisztériumi tanácsosa volt 2006-ig. Pörzse Sándor pedig Baló György legfontosabb munkatársa a Tv3-ban. Gyurcsány rendőrségében aktívan dolgozókról, azokról, akik valójában a Jobbikot vezetik, legközelebb számolunk be. Róluk legalább tudjuk, honnan jöttek, de hogy Zazrivecz honnan jött…? Gazdasági elemzők szerint a Jobbik már most elköltötte azt a pénzt, amit a pártok törvényesen elkölthetnek (386 millió Ft.) a kampányhoz. Kérdés: honnan van ez a pénz? Vakulj magyar! (forrás:fuggetlenseg/2010/februar)