2010. március 13., szombat

MÁRCIUS 13 - ÓKORI HOLOBŰNÖZŐK


Zsidók gyújtották fel
Rómát Kr. u. 64-ben
Érdekes történelmi sorozatot mutatott a Historia televíziós csatorna a Római Birodalom életérõl. Egy német történész új felfedezéssel állt elő Róma leégésével kapcsolatban. Feltételezéseit többen jóváhagyták. Mint ismeretes Rómát tűzvész pusztította Kr.u. 64-ben. Az akkori hiedelem és Tacitus római történész szerint Néró császár gyújtatta fel Rómát, amit aztán a keresztényekre fogtak. Ezeket a feltevéseket már akkor is cáfolták, mert a tűzvész károsította Néró saját vagyonát és legközelebbi tanácsadójának Tigelliusznak a lakását is. A német történész felfedezte, hogy a tűzvész 64-ben július 19-én kezdet pusztítani, ugyanazon a napon négyszáz évvel korábban szintén leégett Róma július 19-én. A két dátum egybeesése aligha lehetett véletlen. Az elsõ zsidó keresztények hitvilágára jellemzõ volt, hogy megtartották a mózesi törvényeket is és természtesen uralkodni akartak a keresztény valláson, mint a tipikus zsidó mentalitásból ismerjük. A zsidók fanatikusan várták az idõk beteljesedését és a Jelenések könyvének próféciáiból akarták kiolvasni a messiásuk eljövetelét, mely Róma elpusztulásával fog kezdõdni. Égi jelet vártak, amikor a Sziriusz csillag legfényesebben jelenik meg az égen, és ez az idõpont esett július 19-re. Mivel a várt csoda nem következett be, hát rásegítettek gyujtogatással. A tűz a Cirkus Maximus aréna környékén ütött ki és elpusztította Róma kétharmadát. Amikor a tűzoltóságnak napok elteltével sikerült a tüzet megfékezni, akkor pár nap múlva megint fellángolt Néró császár palotájának közelében és épp szél ellen terjedt. A várt csoda, amit a zsidók annyira reméltek, nem következett be, de az általuk nagyon gyűlölt keresztényeket még jobban üldözték a rómaiak. Azóta már ismerõs a világ elött, hogy a mai hadviselés egyik kelléke a provokáció vagy annak kicsalogatása. Ez történt Pearl Harbor-nál 1941-ben, ami után az USA belépett az annyira óhajtott II. világháborúba és a 2001-es szeptember 11-i manhattani ikertornyok elleni tamadás szabad utat nyitott az Irak és Afghanisztán kecskepásztorai elleni háborúra és a világ terrorizálására. Mindegyik gonosztett a mózesi sátán szellem produktuma és ezek ismeretében nagyon is logikus és elfogadható Róma felgyujtása Kr.u. 64-ben. Itt még egy kérdés megválaszolatlan: Hogy mit fognak még kiagyalni a jövõben az ördög fattyai. (tudósítónktól)
A ZSIDÓK MINDIG IDEGEN ERŐKRE
ÉS HATALMAKRA TÁMASZKODTAK

Magyarországon nem lett volna Kun Béla rémuralma, ha nem használják ki az I. világháborúban kivérzett magyarság ellen a szovjet propagandát és a szabadkőműves összeesküvést (Galilei-kör, Károlyi-tanácskormány zsidói, stb.) 1945 után nem lett volna Magyarországon zsidó bosszúállás, ha nem a szovjetekre támaszkodtak volna, akik erre szabad kezet adtak nekik, hiszen a szovjet vezetők többsége is zsidó volt. 1989 után Moszkva után átváltottak Brüsszelre és CSAK A ZSIDÓK ERŐLTETTÉK MAGYARORSZÁGRA A NATO-T ÉS AZ EU-T. Most is ebben a két erőben bíznak, hogy ezen keresztül hosszabbítsák meg a véres, rablógyilkos uralmukat.
EMLÉKEZTETJÜK A ZSIDÓBŰNÖZŐKET
Rákosi alatt az ÁVO volt a terrorszervezetük.
Kádár alatt a Munkásőrség volt a terrorszervezetük.
Rendszerváltás után meg az Inkal és hasonló izraeli biztonsági cégek a terrorszervezetük.
Nagyon tévednek a zsidók, ha azt hiszik, hogy a magyarokat továbbra is meg tudják félemlíteni és terrorizálni. A 2006-os főpróbájuk visszafelé sült el. Akik addig aludtak, azoknak mára fölnyílt a szemük és tudni fogják, hogy adott esetben mit kell tenni.