2010. március 24., szerda

MÁRCIUS 24 – SZÍNJÁTÉK AZ EGÉSZ

PORHINTÉS A VILÁG SZEMÉBE
Az első, másfél órás megbeszélés után Netanjahu nem hagyta el az elnöki rezidenciát, teljesen elzárkózott a sajtó elől, és munkatársaival tanácskozott - közölte egy név nélkül nyilatkozó amerikai tisztségviselő. Az izraeli vendég ezután újabb találkozót kért Obamától, és a két politikus egy második, 35 perces eszmecserét folytatott. Utána - a szokásoktól eltérően - nem álltak a kamerák elé, s nem szóltak újabb tárgyalásuk tartalmáról és légköréről. Néhány órával korábban Netanjahu azt mondta újságírók előtt, hogy "Izrael és az Egyesült Államok kapcsolatait nem szabad megterhelni az izraeli-palesztin békefolyamatot illető nézeteltérésekkel". Az Obama-Netanjahu találkozó közben vált ismertté, miszerint a jeruzsálemi önkormányzat engedélyt adott arra, hogy a város keleti felén felszámoljanak egy palesztin szállodát, és a helyén felépítsenek egy húszlakásos társasházat izraeli családok számára. A Jeruzsálemben szerdán kiadott hivatalos izraeli közlemény szerint "jó légkörben" zajlott le a washingtoni eszmecsere, s "a küldöttségek szerdán folytatják a (keddi) találkozón fölvetett gondolatok megvitatását". A washingtoni Fehér Ház illetékesei nem voltak hajlandók minősíteni a tárgyalások hangnemét és tartalmát. (MTI, részlet)
A héten Hillary Clinton külügyminiszter (képen) az AIPAC nevű amerikai-zsidó szervezet gyűlésén megesküldött arra, hogy Amerikának Izraellel „sziklaszilárdak” a jó kapcsolatai. Ebben semmi kétségünk nem is lehet. A baj csak az, hogy ezt a hatalmas zsidólobbi szervezetet a hazai tévékben nem ismertették még. Közönséges színjáték amit „tárgyalások” címszó alatt folytatnak. Persze azért van különbség az 1980-as és 2010-es Izrael között, de ez Amerikára is igaz. Ki gondolta volna, akárcsak még két-három évvel ezelőtt is, hogy Amerikát Kína fogja leckéztetni és ahogy telik az idő Kína egyre keményebb hangokat enged meg magának. Izrael pedig a "veszett kutya" szerepébe csöppent. Pontosabban ide tornázták föl magukat. Még mindig azt hiszik, hogy a húsz-harminc évvel ezelőtti módszerekkel garázdálkodhatnak a világban és Magyarországon. Ki kell adni az zsidók útját Magyarországon. Hat évtizedes magyarellenes bűnözéseik menthetlenek.
Eredménytelen volt az éjjel Obama és Netanyahu találkozója. Az Ovális teremben 90 percig tartott a megbeszélés. Most elmaradt a szokásos kézfogás és kényszermosoly a fotósok elött. Obama összeszorított szájai mindent elárultak. A találkozó után Obama visszavonult a lakására, Benjamin Netanyahu pedig a Fehár Házban maradt és megbeszélést folytatott a munkatársaival. Egy idõ elteltével találkozni akart megint Obamával. Az USA elnöke elegett tett a kérésének, de alig félórás találka után úgy távozott, hogy vissza sem nézett a vendégekre. (TT)
Rossz idõk járnak Izraelre ezekben a napokban. Anglia kiutasított egy izraeli diplomatát, mert a Hamasz vezető ellen elkövetett gyilkosság kapcsán kiderült, hogy a Moszad sorozatban hamísított angol útlevelekkel közlekedik a világban és gyilkolnak megrendelésre az izraeli kormánytól. Az izraeli kémrepülők ügye Magyarország felett nem okoz különösebb problémát Izraelnek, hisz a barátaik és lakájaik ott ülnek a parlamenti padsorokban. Összevissza hazudoznak, elhallgatnak és együttműködnek az izraeli gyilkosokkal. Mint kiderült, az izraeli fél kérésére még aznap, de az sincs kizárva, hogy azonnal megadta valaki nekik az engedélyt. Hogy kik voltak a felelősök ebben az ügyben? - nem tudjuk, mert tovább folyik a ködösítés. (1hozzászólás)
MEGJEGYZÉSÜNK
Nagyon rossz vége lesz Izrael hazai garázdálkodásának, hiába kapnak ehhez párttámogatásokat. Csak bukott zsidókommunista politikai vezetők, köztörvényes bűnözők védik a zsidó érdekeket. A magyar nemzet egyelőre csak figyel és kivár. Egyre csak gyűlnek a terhelő adatok a társadalom minden rétege számára, a zsidóbűnözőkről. És úgy tünik a Jobbik is kevés lesz ehhez a helyzethez. Nem mi csináltuk a cirkuszt, ezt a zsidók maguknak köszönhetik.