2010. március 15., hétfő

MÁRCIUS 15 – NEMZETÜNK ELLENSÉGEI

A DEMOKRATÁK A MAGYAR
NEMZETSÉG
ELLENSÉGEI

„Ma a demokratáknak össze kell fogniuk Magyarországon: cselekednünk kell, hogy megvédjük a kivívott demokratikus értékeket” – fogalmazott Kiss Péter egy március 15-e alkalmából megrendezett megemlékezésen. „Ha a demokraták nem lépnek, a demokrácia ellenségei csak még inkább felbátorodnak, így viszont úgy tűnhet, mintha többen lennének” – állítja Kiss Péter. (ATV,részlet) Kép: Kiss elvtárs KISZ-es korában

Kiss elvtárs a hajdani KISZ-KB vezető még a régi kommunista szóhasználtot folytatja. Még a magyarok „szebb jövőjéről” is gúnyosan nyilatkozott.
BOHÓCOK A ZSINAGÓGA ELŐTT
Félméteres kokárdákkal a mellükön zsidó bohócok parádéztak tegnap a Dohány utcában. Nem lehetett érteni hogy mit is akartak mondani?- annyira zavarosan beszéltek. A Kádár-korszakban közel 10 ezer zsidót emlegettek, akik részt vettek az 1848-as szabadságharcban, ami már akkor is erős túlzás volt. Az elmúlt években már fölemelték 15 ezerre a létszámukat. Érdemes volt a tévét nézni, mert tegnap már 20 ezer zsidó „harcosról” hallhattunk. Arról nem beszéltek hogy mi lett ezekkel a zsidó harcosokkal a szabadságharc leverése után? Talán ezért is kaptak kiváltságokat a Habsburg hatalomtól, mert valójában nem álltak a magyarok oldalán. Jellemző, hogy egyetlen egy zsidó harcos nevét sem őrizték meg a krónikák. Pedig a írástudók népe mindent föl szokott jegyezni.

DEMSZKÍJ MAO
Újabban Demszkíj föléledt, levetette a korábbi hónapokban látott megviselt arcát és támadásba lendült át. Ahogy ez a bűnözőknél szokott lenni, előlépett vádlóvá. A tévében a Jobbikra kígyót-békát elmondott és kijelentette, hogy ma a demokraták fognak a Petőfi szoborhoz menni, míg a szélsőséges fasiszták a Jobbik rendezvényére mennek. Demszkíj (képen) sérelmezte, hogy mai szereplését a szobronál nem közvetíti a tévé. Húsz év után ez lesz az első alkalom, hogy a tévé ilyen lépésre szánta el magát. Nem semmi. Valóban félnek.
MEGGYALÁZTÁK NEMZETI ÜNNEPÜNKET
Tegnap este a Republik együttes egyik hosszúhajú tagja nagy hangon kijelentette, hogy az ő együttesük olyan, hogy „nem szeretnek magyarkodni”. Ezt már akkor is láttuk, amikor Gyurcsány kampányát támogatták, de sok más kommunista rendezvényen is szerepeltek. Kósa Ferenc filmrendező (MSZP) tegnap a Duna-tv Törzsasztal című gennyes műsorában párhuzamot volt 1848 és 2010 között, miszerint ő úgy tudja, hogy mostan „nincsenek politikai foglyok”. A kommunista nem vész el, csak átalakul.