2010. március 26., péntek

MÁRCIUS 26 - JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

A RENDŐRSÉG JELKÉPES FIGURÁJA
Ma a rendőrség elhatárolódott a tábornokától, aki most már sorozatban csinál botrányos dologat. A rendőrség arra hivatkozott, hogy Kiss Ernő lejáratja a rendőrség „tekintélyét”. Kezdjük azon, hogy utoljára a Horthy-féle rendőrségnek volt tekintélye, akiknek a rendőrei még az 1945-ös orosz ostrom alatt is kint voltak az utcákon és ügyeltek a közrendre. Patkányköztársaság rendőrségét a bűnözés jellemzi, föntről lefelé. Ezek között Kiss csak egy jelképes figura (képen). Először úgy került hírbe, hogy a Teve utcai rendőrpalota falánál vizelés közben látták. Először azt hittük ez csak egy újságkacsa, de sajnos igaz volt. Ha már a rendőrpalotáról van szó, 2007 óta sem tudják ki lőttek géppisztollyal a palotára?

Kiss Ernő ellen egyébként múlt pénteken indult büntetőper ittas vezetés és hatóság félrevezetése miatt. A vádirat szerint az akkor még XIII. kerületi rendőrkapitány 2007. november 23-án részegen hajtott neki több parkoló autónak, ám később azt vallotta, ellopták az autóját, s mindezt egy alteregója követte el. A múlt heti tárgyalás előtt amúgy Kiss egy levelet adott át a bírónak, amelynek tanúsága szerint őt és ügyvédjét életveszélyesen megfenyegették. (stop,részlet)
A nol.hu információ szerint "merev részegen, mezítláb, zokni és cipő nélkül, vérző fejjel talált egy tábornokot a rendőrjárőr Budapesten, a XII. kerületben". Az atv.hu információi szerint félmeztelenül, öntudatlan állapotban találtak rá a tábornokra.