2010. március 22., hétfő

MÁRCIUS 22 - FELTÜNŐEN GYANÚS GYILKOSSÁG

Kép: a bűntárgyak

A RENDŐRSÉG FELTÜNŐEN HAZUDIK
Ugyan miért kéne elhinni a rendőrségi hazugságokat?
Hiszen a cigánygyilkosok estében több éve hallgatnak és hülyének nézik a közvéleményt. A tévék fölsoroltak sok családi gyilkosságot, mintha ez is ebbe a sorba tartozna. Először az apára (akit gyilkosnak állítanak be) terelik a gyanút, miszerint „megbolondult” és lemészárolta a családját, majd magával is végzett. Azonban a néző nem hülye. A szomszédok első vallomásai ellentmondanak a rendőrségi hazugságoknak. Aztán elmondják, hogy a házaspár belsőépítész volt, anyagi gondjaik nem voltak. A ház rendezett képet mutat, de nem volt még a ház befejezve. Erről a rendőrség hallgatott, de a képen látszik. A rendőrségi orvosszakértő is a brutalitást említi és azt, hogy reggelizés közben történt a mészárlás. Ám a szakértőt egy tévé sem kérdezi, egy lap sem kérdezi és a rendőrség is szűkszavú és egy igen gyanús mesével jönnek elő. Belekeverték azt is, hogy az apa pszihiátriai kezelésre járt, de később ezt az orvos cáfolta. Állítólag „tanácsot kérni” ment hozzá az apa. Ez is önmagában gyanús és hazugság. Pszihiátriai rendelésre csak beutalóval lehet menni. Miért nem kérdezték meg a háziorvosát, aki jól ismerhette a családot? Akkor most képzeljük el a rendőrség verziója szerint a gyilkosságot. Reggelizik a teljes család, apa, anya és a két kisgyermek. Majd az apa gondol egyet és fejszével agyonüti a családját. Most pedig a logika alapján gondolkozzunk. Előző nap bekészítette konyhába a baltát? Vagy reggelizés közben kiment a kertbe vagy szerszámos kamrába a baltáért? Félbehagyva a reggelizést? Tegyük fel megölte feleségét és a két gyerekét, majd elkezdte magát késsel szúrkálni, majd gondolt egyet – vérző sebekkel – és egy lácfűrészzel megvágja a homlokát majd a saját torkát ezzel elvágja és meghal. A láncfűrészt is előző nap bekészítette a konyhába? Vagy már az ott volt a konyhában? Mert tudta előre, hogy azzal lesz öngyilkos? A képen látható, hogy ennek a motoros fűrésznek a beindításához komoly fizikai erő kell. Egy baltás 3-as gyilkosság után megszúrkálja magát késsel és még arra is van ereje, hogy saját torkát elvágja?
A RENDŐRSÉG BŰNSEGÉD
ÉS BŰNRÉSZES
A rendőrség elhallgatja a valódi tényeket. Baltás gyilkolás kifejezetten a cigányok műfaja. Egy ilyen kulturált családnál ez elképzelhetetlen. Aznap levették a hírt, nem feszegetik az ügyet tovább, ami arra vall, hogy ezt cigány követhette el, esetleg többen. A rendőrségnek az a feladata, hogy ez ne tudódjon ki. Erről van szó. A rendőrség bűnüldöző szervből bűnsegéd lett a hallgatásával és hazudozásával. Ne felejtsük el, hogy Győr-megyében a Kisalföld zsidókommunista lap. Azok még igazat soha nem írtak.

Kép: a ház még nem volt kész
HAZUDNAK A TÉNYŐI GYILKOSSÁGRÓL
Amennyiben valaki többször mellkason szúrta magát az nem fog vigyázni, mikor az ereit vágja föl, bizonyosan megsérti a csuklóját mozgató izmokat és inakat is. Az elképzelhető, hogy nem érzi a fájdalmat, mert a szervezet által beindított vészreakciók blokkolják a fájdalomérzetet, de az elképzelhetetlen, hogy ezek után beindít egy benzinmotoros fűrészt. A fűrész beindításához nemcsak egy meghatározott műveleti sorrendet kell betartania, de az átvágott izmokkal, inakkal lehetetlen megtartani a berántáshoz. Arról nem is beszélve, hogy a vér minden bizonnyal ráfolyna a fűrészre, síkossá téve azt. Ez akkor is megnehezítené a berántást, ha nem lenne sérült a keze. A továbbiakban vázol események pedig a teljes képtelenség határát igen csak átlépik. A rendőrség szerint a motorosfűrésszel először elvágta a lábát, majd fejéhez emelte de a koponyáját nem tudta átfűrészelni, de ezek után van annyi ereje, hogy elvágja vele saját torkát. Akik láttak már láncfűrésszel okozott lábsebeket, azok tudják, hogy iszonyatos roncsolást végez. Láb bármely részét találja el szinte bizonyosan a földre kerül a sérült. Itt a hivatalos verzió szerint szét akarta fűrészelni a fejét, majd végül a torkát sikerült felvágnia. Az orvosok véleménye szerint, a hírekben közölt információk alapján egyértelműen kijelenthető, hogy az ÖNKEZŰSÉG KIZÁRHATÓ!!! Az elkövetés módja alapján pedig az elkövetők származása is vélelmezhető: Tényőn cigányok gyilkoltak? (hunhir,részlet)
RÉSZLETEK A HOZZÁSZÓLÁSOKBÓL (javítás nélkül)
A motorosfűrész dolog ,szerintem minden emberben kétségeket ébresztett,ahogy hallottam ezt a hírt ez volt a legelső amibe én is bele kötöttem hogy nem igaz,ilyen nincsen.Az egyik gyermek még a játékát is kezében tartotta halálakor
- - -
Amit eddig olvastunk erről az esetről, abból sok minden következik, csak az nem, hogy a rendőrség a valóságot tárja elénk. Nekem meggyőződésem, hogy Tényőn cigányok gyilkoltak.
- - -
Azért egy független igazságügyi orvos szakértő véleményére kíváncsi lennék, hogy fizikálisan képes e, egy ilyen horrorisztikus befejezésre az, akinek több az élettel össze nem egyeztethető sérülése is van.
- - -
aki elhiszi, hogy valaki felvágott erekkel, jól megszurkálva, láncfűrésszel fel tudja magát darabolni, az tényleg elhisz mindent. :)
Nagy a ködösítés az biztos! De csak gondoljunk bele ,mit is írtak a sajtó munkatársai?Miután minden családtagjával végzett a pasi azután többszörösen mellbe szúrta magát és az ereit is fel vágta,majd a láncfűrésszel a nyakát és így vérzett el!! Nos nem tudom ki veszi ezt be??
Miután ugye az ominózus láncfűrész az egy benzines gép amit ugye úgy kell indítani,hogy szívató ,és akkor be rántani és nem is indul elsőre! Gondoljuk el a mellünkön több szúrás és az erek el vágva majd így be tudja még rántani a gépet és a saját nyakához tenni és vágni!!
- - -
VAJON KIK SZOKTAK AKÁR VADŐRRE, ERDÉSZRE, MEZŐŐRRE VAGY MÁS EMBERRE JÁRÓ MOTORFŰRÉSSZEL TÁMADNI?????? Csak nézzük vissza a híreket. Nekem is van nehány orvos barátom, azt mondták, ez a mese a társadalom újfent arcul köpése.
- - -
Amúgy privát véleményem az, hogy a vállakozó (akinek épülő háza volt), beleesett valami körbetartozás-uzsora-fenyegetés ördögi körbe, és ráküldték az olyan sameszokat, akik ezt képesek végrehajtani (navajonkik), és mit tesz Isten, három napig ezen csámcsogott a média, miközben az Enying hordáit szabadon engedték. S ezzel egyidejűleg a rendőrség és a média falaz.
- - -
Az első híradásokban úgy mondták, hogy "a polgármester úgy nyilatkozott, hogy valószínű családi dráma, amit a családfő követett el" Lehet, hogy nem betű szerint, de az üzenete ez volt. Vajon, miért ezen a nyomtalan-nyomon indultak el a rendőrök, nyomozók és mindenki? Miért dominált a polgármester véleménye? Miért nem merült fel benne, más lehetőség is? Itt tőletek én is megerősítést kaptam, nem úgy volt családi dráma, ahogy azt előadják
! (hunhirhu)