2010. március 15., hétfő

MÁRCIUS 15 - A PÁRTKAMPÁNY NAPJA

NEMZETI ÜNNEPBŐL
PÁRTKAMPÁNYT CSINÁLTAK
Az elmúlt húsz év legszégyenteljesebb rendezvényeire került sor ma. A Kossuth teret elzárták a nép elől. (képen) A nemzeti ünnep arra volt jó három párt részére, hogy kiéljék a kampány adta lehetőségeket. A forgatókönyveket a bűnpártok előre eldöntötték és ehhez a Jobbik is igazodott. A Jobbik is betagozódott a két másik bűnpárt mellé. A cél az volt, hogy lehetőleg ne legyen egy helyen a legtöbb tömeg, mert akkor a nép könnyen megindult volna. De ettől sem kellett tartani, mert ma olyan hideg volt, hogy a pesti nép inkább otthon maradt. Hiszen miért is menjen a Nemzeti Múzeum elé? Ahol zsidóbuzi műsorral gyalázták meg az évfordulót. A vöröszsidók a Pilvax-közbe mentek. Itt Mesterházy olyan bicskanyitogató szöveget mondott, hogy azzal a Jobbikba terelik a szavazókat. A Vörös Ördög meghatározta önmagukat: baloldaliak, liberálisok, progresszívek, demokraták. Szándékosan a korona nélküli Kossuth-címert használták. Két provokatív mondata Mesterházynak:
Kép: kommunisták


"A magyarok a köztársaságot választották és nem a korona vízúsztató királyságot. A magyarok az alkotmányt választották és nem a Szent Korona Tant". A Fidesz a Vár alá, egy teljesen elesett helyen bohóckodott, teljes érdektelenségben, csak a fanatikus, lefizetett híveik voltak ott. A tévé egy narancsfát utánzó dekorációt lobogtató nőt is mutatott. Ehhez nem kell több megjegyzés. A Jobbik a Deák-tér közelében egy szűk utcába húzódott be, ott kaptak engedélyt. A színpadot elfelejtették nemzeti dekorációkkal felszerelni, hiszen kampány-műsorra készültek. A fő téma az elszámoltatás volt, de arról semmit sem mondtak, hogyan fogják ezt megcsinálni? Orbán Viktor teljesen lapos, érdektelen szövegében azt mondta, hogy csak ők fognak egyedül elszámoltatást csinálni, de részleteket ő sem árult el.
KOMMUNISTA SEGÍTSÉG A JOBBIKNAK
A Jobbikot immár hónapok óta reklámozza az Origo nevű vérkommunista oldal, a T-com izraeli-zsidó érdekcsoporttól. Ma élőben adták a Jobbik műsorát. Ugyanezt közvetítette a Népszabadság is az oldalán, amely szintén a zsidó érdekcsoportokhoz tartozik. Kép: NOL közvetítése