2010. március 7., vasárnap

MÁRCIUS 7 - SZEMELLENZŐSÖK

SZEMELLENZŐSÖK > KÉPMUTATÓK > FARIZEUSOK = ZSIDÓK
Kik ezek a szemellenzősök? Azok, akik a zsidókat csak Imre Kertészben, George Sorosban, Mazsihiszben és Gyurcsányban akarják meglátni. De nem akarják ugyanezeket meglátni a pártokban: MDF, LMP, FIDESZ, JOBBIK, MSZP, stb. Nem akarják ezeket meglátni a "civil" szervezetekben, amelyek fölmarkolják a hatalmas állami pénzeket. Nem akarják ezeket meglátni a szennytévékben: MTV, Duna, RTL, TV2, ATV, Hír-TV, stb. Nem akarják ezeket meglátni a vezető lapoknál (Népszava, Népszabadság, Magyar Hírlap, Magyar Nemzet, HVG és hosszasan sorolhatnánk, egészen a vidéki megyei lapokig) Nem akarják meglátni ugyanezt a zsidó bandát az álnemzeti szervezetekben és oldalakban. Itt nagyon hosszú a névsor: Magyar Világ, Magyar Jelen, Nemzetőr, Barikád és egy rakás netes oldal:Lanchíd Rádió, Szentkorona Rádió, Info Rádió, Kurucinfó, Gondola, Nemzeti Internet Figyelő, Althír Tallózó, Nemzeti Hírháló, Máriaországa, Polgár Infó és még sorolhatnánk a végtelenségig.) Teljesen mindegy, hogy a zsidók milyen színben és milyen politikai mezben mutatkoznak, ugyanazt a magyarellenes romboló munkát végzik.
Az alábbiak is ilyen képmutató, szemellenzős körlevélből valók, amit a neten terjesztenek, hogy csak bizonyos nevekre tereljék a figyelmet, miközben a Törpe Luciferek lejjebb is mindenütt működnek.
Az ország államháztartási és külső finanszírozási helyzete látványosan javult. … A Bank of America-Merrill Lynch (BoA-ML) bankcsoport londoni befektetési részlege átfogó összehasonlító elemzést állított össze a magyar és a lengyel költségvetési helyzetről. A ház számításai szerint a magyar államháztartás strukturális elsődleges egyenlege az idén (2010) a hazai össztermék (GDP) 5,3 százalékának megfelelő többletet mutat majd, …Röntgen alatt Magyarország - elégedett Brüsszel az eredménnyel…. Magyarország tartja a gazdasági program megvalósításának irányát, javul külső pénzügyi helyzete - állapította meg az Európai Bizottság, hétfőn közzétett, a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) együttműködésben készített helyzetértékelésében. (…..) Az elfogadott 2010-es költségvetés összhangban van a 3,8 százalékos GDP-arányos hiánycéllal, és jelentős tartalékok vannak benne. Tényadat:A vártnál kevesebb, 918,6 milliárd forint lett a 2009-es államháztartási hiány, azaz a GDP 3,6 százaléka. Akkor most nézzük meg mit jelent ez MAGYARUL:1. A magyar államháztartás 2009 és 2010 között stagnál, azaz nem változik. (Most tekintsünk el a pár tízed százalékos csökkenéstől, vagy esetleges emelkedéstől.)2. a fenti tényadatból így könnyen kiszámítható, hogy a magyar költségvetés 1% az 255 milliárd forinttal egyenlő. (Sima aránypár: Ha 918,6 milliárd 3,6%, akkor 1% hány milliárd?) Tehát 1% 255 milliárd forint!3. Idén 2010-ben 5,3% lesz az államháztartás elsődleges többlete. Azaz 5,3-szer 255 milliárd, vagyis 1352 milliárd forint. Ez az elsődleges egyenleg. Vagyis 2010-ben ennyi pluszt termel MAGYARORSZÁG. 1352 millárd forintot.4. A 2. hír szerint mégis tartható lesz a 3,8%-os hiány!!! Ezek szerint 3,8-szer 255 milliárd, azaz 969 milliárd forint lesz a hiány.5. Kérdés. Hová tűnt az 1352 milliárd többlet és miből keletkezett a 969 milliárdos hiány. Ez összesen 2321 milliárd forint, azaz 11,6 milliárd dollár. Hol ez a pénz? Kapaszkodjon meg! Ez a pénz a KAMAT, amit mi MAGYAROK, 2010-ben fizetünk!2321 milliárd forint, 11,6 milliárd dollár. Hogy érzékeltessük mennyi pénz ez, néhány példa:2321 milliárd forint az öt darab teljes és felépített 4-es METRO,vagy 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., és 21. havi nyugdíj, vagy a teljes jelenleg már meglévő magyar autópályák felépítésének költsége, vagy mintegy 50-szer annyi pénz, mint amennyit az eltörölt vagyonadóból várt a kormány,vagy 150 darab Grippen vadászgép,vagy 2321 darab Combino villamos vagy 46420 darab Zuschlag és általa ellopott pénz vagy minden magyarnak a csecsemőtől az aggastyánig 232000 forint.Ennyit fizetünk csak kamatra 2010-ben.Mit tehetünk? Előszőr is el kell érni, hogy ez közbeszéd tárgya legyen hazánkban, mert azoknak a kezében van a hivatalos és pártmédia, akik a kamatokat szedik tőlünk. Így soha, sehol nem hangoznak el ezek a számok. Az a politikus aki beszélne róla, holnaptól a süllyesztőben találná magát. Kik ezek a befektetők? Kik szedik a kamatokat? David Rockefeller Nicholas Rockefeller Soros György

TESSÉK MONDANI....!

Csak egy lapot, csak egyetlen netes oldalt kérünk, amelyik megírta volna már az álnemzeti zsidó lapokat, név szerint. Csak egyetlen egy oldalt kérünk, amelyik rámutatott volna arra, hogy az összes magyar nemzeti jelképeket a fejlécén hordozó lap valójában zsidó oldal és akkor még a szerzők neveit nem is kértük...Nagyon várjuk, hogy bemutassa végre valaki azokat a netes oldalakat, amelyek valójában a zsidó propagandát terjesztenek. Magyar jelképekkel álcázni magukat ma már kevés, ezek nagyon átlátszó dolgok. Éppen annyira átlátszó dolgok ezek mint a zsidók által kitalált Magyarok Nyilai nevű nemlétező szervezet. Ezek a nagypofájú oldalak miért hallgatnak Budaházy György ártatlanságáról? Aki már 2002-ben világosan bemutatta, hogy ez a zsidó pártrendszer és demokrácia megjavíthatatlan. De a Jobbik még mindig azt terjeszti, hogy majd ők....majd ők megjavítják. Megjavítják zsidókkal? Orbán Viktor kijelentette a közelmúltban a befektetők előtt, hogy a magyar gazdaságot a talpára kell állítani. De azt már nem tette hozzá, hogy mindezt zsidó fejekkel képzeli el.