2009. november 1., vasárnap

NOVEMBER 1 – MÁSHOL IS KÉTELKEDNEK

EURÓPA-SZERTE
OLTÁSELLENES KAMPÁNY VAN


A nol.hu vasárnapi kiadásának adott interjújában úgy vélte: a védekezést Európa-szerte és itthon is egy olyan vakcinaellenes-kampány gátolja, amely jórészt tévhitekre és a bizalmatlanságra épít.
Úgy fogalmazott: a „guta üt meg attól a sok hülyeségtől, ami ez ügyben elhangzik”. Falus Ferenc szerint járvány lesz, a megbetegedések súlyos szövődményekkel járhatnak, és az oltás hatékonyan csökkentheti a kockázatokat, különösen a kiemelt kockázati csoportba tartozó terheseknél, bár rajtuk nem tesztelnek gyógyszereket. (hírTV)

MEGOLDÁS?
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
ÉS ÉLETMÓD

A közelmúltban az egyik táplálkozási szakértő a következőket mondta a mostani disznóvírus-hisztériáról egy helyi tévében.
Azzal kezdte, hogy a régi, hagyományos influenza is azokat veszélyeztette csak akiknek erősen leromlott állapotban volt a teste és az immun (védekező) rendszere. Szerinte a mostani dísznóvírusnál is ez a helyzet. Azt azért elismerte, hogy ez a vírus sokkal agresszívabb mint a hagyományos, de ennél még nincsenek sok évtizedes tapasztalatok, de a megelőzés itt is azonos. Mindenek előtt az egészséges táplálkozásra hívta fel a figyelmet, aminél a zöldségek és gyümölcsök vannak előtérben, a vitaminok és ásványi anyagok mellett. A nyomelemeket is ilyen természetes anyagokból, különféle magvakból lehet beszerezni. Azt is fontosnak tartotta elmondani, hogy nem szabad sokat enni, mert az csökkenti az immunrendszert. Magyarul, nem szabad túlenni magunkat. Ezek azok az anyagok, amelyek a védekező rendszert erősítik. Természetes, hogy akik hajszolt életmódot folytatnak, nem sportolnak, nem egészségesen táplálkoznak, azok jobban kiteszik magukat a fertőzésnek. Időseknél ez a kérdés sokkal fontosabb.

MOST ÜZLETRŐL ÉS NÉPIRTÁSRÓL VAN SZÓ

Üzletet akarnak az oltóanyagból, a népirtás meg a teljesen hiteltelen és elégtelen tájékoztatásból adódik. Még mindig nem tették közzé az oltóanyag vegyi összetételét? Miért nem tudhatják meg ezt az emberek?