2010. március 1., hétfő

MÁRCIUS 1 – NYILVÁNOS VITÁT A HOLOHAZUGSÁGRÓL


NYILVÁNOS VITÁT
A HOLODOGMÁKRÓL
Legyen végre nyilvános vita! Ezúton felszólítom a Magyar Narancs szerkesztőségét, hogy kezdjünk nyilvános vitát az úgynevezett holokauszt kérdéséről! Beszéljük meg, ahogy a „drága Bolgár úr” mondaná! De lehetőleg még azelőtt kezdjük el az eszmecserét, hogy a holotagadó-törvény életbe lépne, ugyanis szeretném elkerülni a börtönt. Én a magam részéről nyilvánosan is vitatkoznék veletek, hátha sikerülne meggyőznöm titeket arról, hogy én is emberi lény vagyok, és nem vagyok potenciális tömeggyilkos. (….) De hát az interneten is lehet vitázni! Csak nem féltek talán? Ha olyannyira biztosak vagytok az igazatokban, meg az éppen aktuális holodogmák hitelességében, akkor miért menekültök a vita elől? Ha olyannyira „gyilkos indulatú”, „gazember”, meg „tudatlan” az összes revizionista, akkor az ki fog derülni az eszmecsere folyamán, és még jól is jártok, mert sikerül nyilvánosan csapást mérni az egyre erősödő nácizmusra. Miért hagynátok ki tehát a kínálkozó lehetőséget? A legutóbbi nyilvános vita holoügyben 1985-ben, a revizionista Ernst Zundel pere során zajlott le – a holovallás képviselői rettenetesen leégtek, és azóta nem hajlandók vitatkozni. De felejtsétek el a Zundel-pert! (...) Tehát, az első néhány kérdés:
1. Készítettek-e a megölt zsidók holttesteit felhasználva szappant, illetve lámpaernyőt a nácik? Ha nem, akkor miért állították egészen 1990-ig „hivatalosan” is, miért tanították az iskolákban is, hogy igenis létezett az emberi zsírból készített szappan és az emberbőrből készült lámpaernyő?
2. Miért állította olyan sok szemtanú, hogy látott gázkamrákat Buchenwaldban, Bergen-Belsenben és Dachauban, sőt, más németországi táborokban is, amikor az 1960 óta érvényes „hivatalos” holodogma szerint csakis hat, a Lengyel Főkormányzóság területén felállított „haláltáborban” működtek gázkamrák? És vajon mennyivel szavahihetőbben az auschwitzi gázkamrákról beszámoló szemtanúk, mint azok, akik a dachaui vagy a bergen-belseni gázkamrákról (és légkalapácsos, elektromos áramos, vízbe fojtásos kivégzésekről) mondtak valótlanságokat?

3. Miképpen lehetséges, hogy noha 1990-ben „hivatalosan” 4 millióról 1,1 millióra csökkentették az Auschwitzban életüket veszített zsidók számát, ennek ellenére a 6 milliós áldozati szám mégsem változott?
4. És végezetül: miféle logika alapján állítjátok, hogy az, aki a fenti kérdéseket megfogalmazza, népirtást akar elkövetni?

Perge Ottó (kurucinfo,részlet)
Ha egyszer lesz vita, akkor ott föl kell sorolni azoknak az áldozatoknak a neveit is, akiket hamis rágalmak alapján üldöztek, büntettek és tették az életüket lehetetlenné. A holo-kúfárok. Várjuk a hazai holo-iparosok kezdeményezéseit, mikor lesz a nyilvános vita? A nyilvános vitát csak élő tévéadásban tudjuk elképzelni.