2010. március 4., csütörtök

MÁRCIUS 4 – A ZSIDÓK IDEGESEK

Nagyérdeműűűűűűűűűűű khözhönssshhhhéééééggggg! Megkezdjük Imre Posta bolhacirkuszát!
Tessék....csak tesssék!
Jöjjenek közelebb.....Itt látható ingyen és bérmentve Imre Posta legújabb mutatványa.
Kérjük, hogy röhögni csak a műsor végén tessék!
Posta Imre aranyköpései
„felelőtlenség nem érteni, hogy a helyzet, amiben vagyunk, szándékolt és zsidók által kikényszerített mesterséges állapot” (….) Az illegálisan betelepült zsidó fegyveresek nem adják csak úgy vissza azt, amit fondorlattal és a nemzetáruló magyarokkal és sajnos sok cigánnyal közösen értek el idáig. Ne legyenek kétségei senkinek azzal kapcsolatosan, hogy az a Mossad, amely átszőtt minden kormányzati ágazatot, csak úgy kivonul éppen az előtt, mielőtt az előkészített inváziójuk bekövetkezne. (…) zsidó nem lehet a hatalom és a döntési szint közelében sem a visszavívott függetlenséget követően. Elmehet holokausztozni, ahová csak akar, vagy beszámolhat arról, hol volt, amikor a fajtája ezt művelte velünk. Gyakorlatilag hadiállapotban vagyunk egy olyan országban, ahol nincs magyar rendőrség, sem honvédség de vannak zsidó őrző-védő Kft-k és egyéb magánhadseregek, maffiózó-szervezetek és korrupció, mutyi minden mennyiségben. (….)Varga Misi megállapodott az IMF-el, hogy újabb hitelt vesznek fel, s azt, amit Bajnai befagyasztott, azt kamatoztatják majd, hogy kihúzzák még egy évig, amíg a zsidók betelepítése megtörténhet úgy, hogy éppen a magyarországi EU elnökséggel húzzák be Izraelt az EU-ba. Vagyis, nekik az időhúzás az érdekük és ezt minden áron meg akarják tenni, mert a zsidóknak kell az EU a közel-keleti háborújukhoz. (….) Persze a sok jómódú zsidó fiatalnak, meg annak a pár liberósnak, aki soha nem a munkájából élt, hanem eltartották, mindez nem sokat számít. Ki akkor a felelőtlen? Az országház környékéről is ki kell tiltani a zsidókat, a 3/3-asokat és azok Gabi-Gabi party-s fattyait, de itt a tilalom is kevés, belátom. Aki nem látja át, hogy először is katonailag értékelhető, stratégiai lépésekből álló nagy sakkjátszma zajlik a világban, az inkább ne nyilvánítson fölösleges véleményt.
Megjegyzésünk: Kár, hogy Imre Posta nem nevesítette a "józsidó" barátait, akiket az előadásain szokott emlegetni.
POSTA IMRE A MEGKÉSETT NOSTRADAMUS
CSURKAPISTA MEGKÉSETT KLÓNJA
EGY VÉLEMÉNY IMRE POSTÁRÓL
Mit károg ez a szemétláda? Ez a hülye? Ez a Nostredámus hívő barom. Mit akar? A bolsevikok alá játszik? Mindenképpen szükségállapotra van szüksége? Persze az sem lesz mert annyira nem hülyék az emberek, hogy felüljenek ennek a beépített, szarházi postafasznak.Te meg küldözgeted szanaszét a hülyeségeit? Jó lenne, ha gondolkodnál kicsit Karcsi kinek használsz és kinek ártasz ezzel.Postaimre egy aljas küldött bujtogató, aki nyálasan szajkózza a mindannyink közös kínját, baját, álmait, céljait....de nem úgy!!!Csak fegyveresen, csak harc árán" A kurva nénikéjét. Te is tapasztalhattad mennyire harcra foghatóak a tömegek. Ez a rohadék csak a bolsevikok hőn óhajtott szükségállapotának az alapjait igyekezne megteremteni. Nem fog neki sikerülni. (név, szövegen nem változtattunk)


A ZSIDÓK LEFÁRADTAK ÉS NAGYON IDEGESEK
ELFOGYOTT A TÜRELMÜK

Nekünk magyaroknak több ezer éves tartalékaink vannak türelemből, ez rossz hír a jehudákank. A jehudák már minden puskaport ellőttek. Idezavarták Ron Werbert, nem jött be. Már a sokadik bohócmutatványukat mutatták be a Hollán utcában, nem jött be. Kormánypropagandát adtak a Kurucinfónak, nem jött be. Kitalálták a nemlétező "Magyarok Nyilai"-féle Draskovics-Szilvássy-féle agyrémet, ez se jött be nekik. Már mindenféle álhírrel és rémísztgetéssel előjöttek, nem jött be nekik. És akkor most elővették az utolsó csodafegyverüket, Imre Postát, aki bohócmutatványba sűllyesztette a jehudák terveit és forgatókönyveit. Ezek a hülyék azt hiszik, hogy őket a magyarok olvassák? Vagy ezek azt hiszik, hogy a magyarok felülnek az ő rémhíreiknek? Ezek a hülyék még mindig nem tudják, hogy mi vagyunk otthon? Ezek tényleg hülyék, hiszen 1956-ot is elfelejtették, pedig akkor még nem volt internet a csalásaikhoz. Kép: az izraeli Ron Werber és Medgyessy Péter, a D-209-es KGB ügynök

NAGY IMROV UTÁN

IMROV POSTA JÖTT

A Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya 2010. január 17-én alakult Szigetszentmiklóson. Az MFNK programja szerint alkotmányozó nemzetgyűlés összehívását, és az új Magyarország felállásáig a közrend, illetve a közbiztonság fenntartását tűzte ki célul maga elé. Az alakuló ülésen az ország minden részéből jelen lévők maguk közül Koordinátort és Felelősöket választottak. A Felelősök a feladatkörükbe tartozó társadalmi szegmensek képviselőinek összegyűjtését és tanácskozásra hívását látják el, ennek feltételeit igyekeznek megteremteni, illetve az átmeneti időszakban felügyelik a közigazgatási szervek működését. A Felelősök munkáját a Megbízottak segítik. A Felelősök munkáját a Koordinátor hangolja össze. A kormány tagjai és a kormányhoz csatlakozók feladataikat történelmi küldetésük tudatában teljesítik, azért ellentételezésre nem tartanak igényt. Bőséges fizetségként fogadják el a lehetőséget, hogy nemzetükért a tőlük telhetőt megtehetik. Nemzetüknek tett ígéretüket esküvel erősítették meg, és maguk közül megbízták azokat, akik az esküszegést a vállalt büntetéssel szankcionálják. Az alakuló ülésen sor került az átmenet biztosításához legszükségesebb feladatkörök meghatározására és az ahhoz tartozó személyek megválasztására:
Koordinátor: Posta Imre
Belügyi Felelős: Forintos Gyula
Külügyi Felelős: Farkas Csaba János
Pénzügyi és Gazdasági Felelős: Fiser Tivadar
Alkotmányozást előkészítő Felelős: Jáger Attila
Az MFNK tevékenységének előrehaladtával szervezete is folyamatosan alakul. A Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya a nemzetet végromlással fenyegető történelmi időszakban alakult azzal a céllal, hogy a nemzet alkotóit az együttélés jövőbeni szabályait meghatározó alkotmányozó tanácskozásra hívja, és az új Magyarország megalakulásáig a közrendet és a közbiztonságot fenntartsa. Nyilvános működésének kezdete az alábbi:
Felhívás!
A Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya (MFNK) felszólítja az ország állampolgárait, hogy azonnali hatállyal függesszenek fel minden, a hatalmon lévő nemzetáruló kormány által működtetett, idegen érdekeket szolgáló közhivatalok, bankok, adóhatóság, műsor- és energiaszolgáltatók részére teljesítendő befizetést! Felhívásunkat a nemzet polgárai, a családok érdekében tesszük azért, hogy a küszöbönálló változások előtt lehetőségük nyíljon élelmiszer, orvosság és üzemanyag tartalékolására ahelyett, hogy befizetett forintjaikat uraik az országból kilopva idegen érdekek szolgálatába állítanák, és ellenünk fordítva, ezzel vásárolnák ki alólunk hazánk maradék értékeit és jövőnket! Nincs jelenleg hazánkban egyetlen olyan befizetési kötelezettség sem, amely teljesítése a közjót és nemzetünk érdekeit szolgálná! A kivetett terhek, a megállapított díjak behajtását hazug választási színjátékokkal fenntartott rendszer, és egy, a magyarság által soha el nem fogadott nemzetidegen alkotmányra alapozó jogrend biztosítja, amelyet a tolvajkormány tart fenn saját jóléte érdekében! Felszólítunk mindenkit, hogy felhívásunkat amennyiben teheti nyomtassa ki, terjessze, ismerőseit tájékoztassa, hogy tavaszra tartalékot tudjon képezni, hogy ember és állat ne éhezzen! Merj végre felnőtt lenni. Éljen Magyarország! A Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya.(körlevélből)


És tessék mondani!
A kormány a helyén van?
A csapataik már harcban állnak?

Vagy még csak a rongyos soraikat rendezgetik?

Kép: Posta Imre nevetséges honlapja