2010. március 2., kedd

MÁRCIUS 2 - ZSIDÓ PROVOKÁCIÓ

A ZSIDÓK CSAK ROMBOLNI ZÜLLESZTENI TUDNAK














































Kép: 5200 buzit, leszbikust és nemi aberráltat csődített össze egy beteges zsidó a sidneyi operaház elé. S ehhez a hatóságok adtak neki engedélyt. A mocskosbofájú amerikai zsidónak (Spencer Tunick) van saját honlapja és évek óta igen sok országban csinálja ezeket a provokációkat. Feltételezhető, hogy mindenütt lefizetik a hatóságokat. Ehhez hasonló zsidóbanda csinálta azt is több évvel ezelőtt, amikor Berlinben a Reichstag-ot beburkolták nejlonba és a mocskos zsidómarxista német vezetők ezt is megengedték. De Magyarországon is csinálják a nemzetgyalázást. Egy szintén zsidóbuzi a 90-es évek elején egy fehér lepellel burkolta be a gellérthegyi szobrot, pár napig látható volt ez, Demszkíj Mao városában. Ugyanez a pesti zsidóönkormányzat megengedi a közterületeken a pornófilmek forgatását is. Egy szemtanú írta pár éve, hogy az Andrássy úton egy teherató platóján fajtalankodtak és filmezték. Kép: meggyalázták a nemzeti emlékhelyet
AUSCHWITZ SZANATÓRIUM
Ha valaki végignézi a fenti képeket, akkor óhatatlanul eszébe jut az embernek, hogy ezeket a zsidóbűnözőket zabáltatták a német táborokban, ahol kitünő ruházatot kaptak, megfelelő lábbelit, sapkát, naponta meleg ételt, fűtött tégla barakokat. A táborokban saját színházak is működtek és időnként futballmérkőzést is tartottak. Ezeket a tényeket fényképek bizonyítják. S mindez a háború alatt történt, amikor a német katona nemhogy meleg ételt, hanem még megfelelő ruházatot sem kapott a keleti fronton.
A mai Magyarországon ezt a hatalmas bűnözést csak a pártok közreműködésével tudják megcsinálni. Nagyon figyeljünk oda a Fidesz-Jobbikra, hogy mit fognak ezek tenni májusban?