2009. október 10., szombat

OKTÓBER 10 – LASSAN ÉBRED A LAKOSSÁG


OLTÁS A NÉPIRTÁS ESZKÖZE

A nevezett vakcina nem az úgynevezett sertésinfluenza -H1N1- vírustörzs elleni oltószer. Bizonyítja ezt több neves orvos véleménye, és az a tény, hogy a gyenge lefolyású influenzával a már beoltottak is megfertőződtek. Ennek ellenére létfontosságú a beszerzése, mert az a vírus, mely ellen kifejlesztették, ma még szigorúan őrzött labor-raktárakban vár a bevetésre, de ha eljön az idő, rettenetes pusztítást fog okozni.

EGYSZERŰBB MÓDSZER MINT A HÁBORÚ

A háború –mint népességszabályozási eszköz- az atomkorszakban oly mértékű pusztítással járna, melyet az emberiség már nem tudna kiheverni. Az atomháború az emberiség teljes megsemmisüléséhez vezetne, ezért ez nem megoldás a vitatott kérdésre, és a hagyományos háború is olyan károkat okozna az anyagi javakban, melyeket a kimerülő nyersanyagkészletből már nem lehetne újjá építeni. Ezért a kapitalizmus fennmaradását csak úgy lehet elérni, hogy az anyagi javak teljes megmaradása mellett az emberiség létszámát a negyedére, ötödére kell csökkenteni. Méghozzá igen rövid időn belül, mert a kapitalizmus tragédiája már itt áll a küszöbön. Ezt egyetlen módon lehet elérni: olyan halálos betegséggel, mely jól szabályozható, terjedése irányítható, gyógyíthatatlan, de a kiválasztottak számára viszont veszélytelen. A kiválasztottakat még az új vírus szabadjára engedése előtt védetté kell tenni. Ezt olyan módon kell végrehajtani, hogy a ki nem választottakban semmiféle gyanú ne támadhasson a rájuk váró veszély vonatkozásában. Ezt a célt egyszerű, de mégis nagyon eredményes művelettel érik el. Csinálnak egy veszélytelen betegséget -sertésinfluenzát- és nyílt eszközökkel,nagy propagandával világgá kürtölik annak veszélyességét. Ezzel egy időben háttér propagandával terjesztik azt is, hogy alaptalan a veszélyességről szóló hírverés, illetve, valamiféle hátsó szándékkal oltják az embereket.

HAMIS TÁJÉKOZTATÁS = BECSAPÁS

A beavatottak és azok által jól befolyásolhatónak ítéltek tudják az igazságot, és beoltatják magukat a még nem aktív vírus elleni szerrel. A könnyen befolyásolhatóak, akik nem kételkednek a hatalmi kijelentésekben, állításokban, szintén beoltatják magukat. Ezek az emberek nem kételkedőek, nem ellenálló gondolkodásúak, tipikus birkák. Ilyenek kellenek az új júdeo-kapitalista világba. Beoltják a munkavégzők egy részét, hogy legyenek dolgozók is, valamint az erőszak-szervezetek tagjait, a rend fenntarthatóságának okán. És ekkor elfogy az oltóanyag, ami úgy sem kell már senkinek. Bizonyos világrészeken, országokban kötelezővé akarják tenni az oltásokat. Ha megfigyeljük kik ezek, akkor látható, hogy általában véve a USA-csatlós államok, mint például Belgium, Anglia, és több nyugat-európai országban most kerül a törvényhozás elé a kötelezővé tétele (de ott sem általános hatállyal). Vannak viszont világrészek, ahol a járványról szinte nem is beszélnek, elvétve egy-egy apró hírecskében, például Afrika. Melyek azok a népek, akikre a judeo - kapitalistáknak nagyobb szükségük van? Elég nyilvánvaló az, hogy a fejet hajtó fejlett birka népek, és nem az egyre inkább ellenálló, iszlámmal felvérteződő afrikai népek. És nem is a Közel-Kelet legellenállóbb arab népei, aki szinte egyetlen vakcinát sem kapnak. Kínával nem számolhatnak, az a saját belátása szerint kezeli ezt a kérdést. Mikor eddig eljut a művelet, a világ több pontján egyszerre egy gyilkos kór üti fel a fejét. Eleinte elbagatellizálják ezt a médiában, de a rohamosan növekvő halálesetek miatt általános lesz az aggódás, majd a félelem. A kormányok oltóanyagot kérnek, és kapnak is. Ez pont úgy nem ad védettséget, mint az AIDS elleni vakcina, csak a tömeghisztéria, az össznépi pánik kialakulását akadályozza. Lényegében valamiféle antibiotikum és kábítószer keverék lesz, ami némileg meghosszabbítja a haldoklást és elkábítja a pácienst. Ebben az időszakban aranyért sem lehet valódi oltóanyagot szerezni. Jól jön ilyenkor az előre beszerzett tartalék. Felmerül a kérdés: ha ez így lenne, miért ne oltassuk be magunkat? Azért, mert ez csak az egyik variáció. A másik az, hogy a beoltottak a halálra ítéltek. Önállótlan, akarat nélküli birka népség, nincs helyük az új kapitalista világban (második variáció).

SENKI SE ELLENŐRZI MIVEL OLTJÁK BE A VEZETŐKET?

Ebben az esetben a vezetők nyilvános beoltása csak reklámfogás, mert ártalmatlan anyagot kapnak. Ha kevesebben leszünk, oly mértékű gazdagság lesz, hogy véget ér a gyűlölködés világa, és mindenki boldogan él, amíg meg nem hal (nyilvánvalóan cionista vezetés alatt). A további variáció sem kizárt, különösen az üzleti érdek vezérelte hamis világpropaganda a nemzetközi gyógyszermaffia részéről, de a fentiek a legvalószínűbbek. Mivel a zsidó-szabadkőműves világkormány minden elképzelése már tíz-tízenöt éve katasztrofális módon összeomlik (Oroszország bekebelezése, Kína gazdasági lerohanása, Közép-Ázsia elfoglalása, Izrael Állam stabilizálása és határainak kiterjesztése, és a GLOBALIZMUS -cionista vezetésű világkapitalizmus- győzelme), ez a tervük sem fog máshogy végződni. A gazdasági, szellemi és kulturális súlypont már nincs az ő térfelükön. Meg vannak verve, a ’grandiózus népességcsökkentő’ tervükkel együtt (pedig ebben a tervben voltak nagyon reális szempontok, melyek megvalósítása más alapokról kiindulva rendkívül célszerű lenne). Ha sikerülne is részben végrehajtaniuk, haszonélvezői már nem ők lesznek. Az oltóanyag nem olyan drága, hogy ne éljünk az esetleges védelmének biztosításával, de oly sok ok mond ellent a beadatásának, hogy azokat sem lehet figyelmen kívül hagyni. Legyen tartalékban, és megvárjuk a fejleményeket. Biztosak lehetünk abban, hogy nem ilyen oltóanyagok fogják eldönteni a világ sorsát. A döntés a fejekben fog lezajlani, és csak a mai világ szellemiségének és politikai felépítményének a leselejtezésével végződhet. (jovonkifo,részlet)