2009. október 31., szombat

OKTÓBER 31 – LELEPLEZŐDIK A SZÉLHÁMOSSÁG

Rózsa-ügy: Tadic ügyvédje szerint nem a védence van Eduardo kockás inge alatt - akkor ki?

Újabb, több mint érdekes fordulat a Rózsa-ügyben: a felvételeken láthatunk egy kockás inggel letakart egyént, akiről azt gondolhattuk – mivel, hogy csak Tadic és Tóásó élte túl –, hogy Mario Tadicról van szó. Azonban meglepő nyilatkozatot adott ma a bolíviai sajtó képviselőinek Gianni Prado, a horvát származású terrorista-gyanús ügyvédje: NEM Tadic van a kockás ing alatt! Hozzátette: a kommandósok mészárlásának idején Tadic majdnem teljesen meztelen volt, a zsaruk adtak rá egy katonai zubbonyt, meg egy nadrágot. A bolíviai híradók akkori felvételein ebben is látható, ahogy elviszik a helyszínről. A szóban forgó kockás ing viszont Eduardo Rózsa Flores tulajdona. Akkor ki van az ing alatt? Mikor ismerik be, hogy semmi sem úgy történt, ahogy azt állították, és valójában kivégzés történt? (El Deber, Ernesto Justiniano nyomán Kuruc.info)

A Kuruc.info úgy látszik fölvállalta a zsidóterroristák tisztára mosásának ügyét, csak ezzel az a baj, hogy a hamis videofelvételt gyártók saját hazugságaikba is teljesen belezavarodnak már. Akik keringetik ezt a hamis videót, elfelejtették közölni a következő apróságokat, amelyek valójában nagyon fontos kérdések. Erre a boliviai ellenzéki zsidólapok sem válaszolnak.
Név szerint ki csinálta ezt a videó összevágást?
Az összevágott videón a képek alatt nem az eredeti hangok vannak.
Kik feliratozták a videót és milyen szöveget vettek alapul?
Amennyiben nincs a videónak név szerint beazonosítható szerzője, addig ez egy közönséges szélhámosság. Végezetül ki az az ostoba aki azt hiszi, hogy egy ilyen jelentős rendőri akciót egy ócska mobiltelefonnal vettek volna fel? Amit a rendőri kommandó fölvett videót az a boliviai hatóságok birtokában van és a tárgyaláson valószínű, hogy a bizonyítékok közt fog szerepelni. Ez az összevágott videófelvétel már az akció befejezése után történt, valakik részéről. Mivel többféle szakértői csoport is járt az akció után a szállodában. A hamisító zavarkeltők arról persze hallgatnak, hogy a megszüntetett kommandó egykori parancsnokát pár hete kórházba vitték közlekedési baleset miatt, amelyet ittas állapota okozott. Ez a tény is beletartozik ebbe a videós ügybe. Nagyon valószínű – ez csak föltételezés – hogy az ellenzéki zsidó körök valahogy zsarolhatták vagy megfenyegethették az egykori parancsnokot. Erre is fény fog derülni, amikor az ő vallomását nyilvánosságra hozzák. És ez az ellenzéki bűnbanda arról is hallgat, hogy hová tüntették el az „öreget”, aki a mobilvideóját átadta az ügyészségnek és mindent elmondott Rózsáékról amit csak tudott, hiszen Rózsa-Flores közvetlen embere volt.