2009. október 8., csütörtök

OKTÓBER 8 – ÚJABB BIZONYÍTÉK

MÁR A HAZUDOZÁSBA
IS BELEZAVARODNAK

Úgy látszik az igazság elég jól terjed a disznóoltásokkal kapcsolatban, mert ma a Déli Krónikában az eü-miniszter izgatottan a következőket mondta, amit innen is köszönünk neki: „A boncolás során vetődött fel, hogy esetleg influenzás lehetne...” A mai 3-dik halottról van szó. Tehát ott álltak a hulla fölött a orvosok és akkor az egyik – valószínűleg a főnökük – azt mondta: ez a nő biztos disznóinfluenzás lehet, nosza gyorsan boncoljuk fel. S, lám valóban az volt. De a szerkesztők a cionádióban azzal sem törődnek, hogy ki mit mondott, mert a miniszter épületes szövege után a beszédhibás bemondó azt mondta, hogy „ a boncolás után derült ki, hogy a nő influenzás volt”. Magyarul: mindenképpen halottakkal akarják sokkolni a közvéleményt, amely egyre gyanúsabban szemléli ezt az oltási hisztériát. És az sem véletlen, hogy a rádió a hírek után épp ezt a témát feszegette, hogy egyre több embernek vannak kételyei az oltással kapcsolatban.
A miniszter fenti nyilatkozatát a 13 órás hírekben elsőként idézték és ingerülten mondták be, hogy sokan az interneten az oltás ellen kampányolnak.
ÁLLJON MEG A MENET
Minden egyes állampolgárnak joga és kötelessége, hogy gyanús egészségügyi beavatkozás előtt alaposan tájékozódjon. Minden ellenkampány jogos volt, mert aljas és sötét hazugságokkal butítják az embereket, immár fél éve.