2009. október 15., csütörtök

OKTÓBER 15 – KI HAZUDOZIK?




A MINISZTÉRIUM KÖVET EL BŰNCSELEKMÉNYT
AMIKOR NEM TÁJÉKOZTATJA HITELESEN
A LAKOSSÁGOT




Immár lassan egy éve hatalmas kampányokkal sokkolják a magyar lakosságot a nem létező járvánnyal, amiről pontos képet soha nem adtak. Magát az oltóanyagot is hamisan mutatták be, s ezzel is egy jó félév eltelt. És most a dühös minisztérium a lakosságon akarja elverni a port. Bizonyítsák be, hogy hitelesen tájékoztattak a tévékben! Ezt nem tudják bebizonyítani, hiszen közel egy éve minden nap mást és mást mondtak a járványról és az oltóanyagról is. Legutóbb az oltóanyag gyár képviselője azt mondta a tv-ben, hogy ennek a disznóoltásnak is ugyanaz az általános influenza vegyszer az alapaanyaga és ehhez keverik hozzá azt, ami a disznóoltáshoz kell. Tehát őnek van egy általános alapaanyaguk, amit mindenfajta influenzánál használnak. Az is kiderült, hogy Amerikában és más országokban egészen másfajta oltóanyagokat használnak erre a disznóvírusra. Tragikomikus, hogy a minisztérium az internetes kétségeket és véleményeket akarja büntetni, ahelyett, hogy saját csapnivaló tájékoztatásuknak néznének utána.


AZ ORVOSOKAT IS BÜNTETNI AKARJÁK


Székely Tamás egészségügyi miniszter a múlt héten ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a legfőbb ügyésznél a H1N1 elleni vakcináról szóló hamis állítások miatt. A minisztérium közleménye szerint a vakcinás rémhírek terjesztése felveti a bűncselekmény gyanúját, ráadásul elbizonytalanítja a lakosságot is. A minisztérium sajtóosztálya az [origo]-nak azt mondta: olyan, az újságokban és az interneten megjelenő rémhírek miatt tettek feljelentést, amelyek arról szóltak, hogy az újinfluenza elleni vakcinába a gyógyszergyártó cégek chipet ültettek, illetve, hogy a vakcina nem a jelenleg terjedő influenza vírustörzséből, hanem egy 1930-as vírustörzsből készült. A sajtóosztály szerint az ehhez hasonló hírek miatt elképzelhető, hogy többen nem oltatják be magukat, ami a világjárvány idején komoly következménnyel járhat. A sajtóosztály hozzátette: a feljelentéssel nem az orvosokat akarják fenyegetni. A tárca szerint egy háziorvos csak akkor követ el etikai vétséget, ha a beteg kérése ellenére se akarja beoltatni a betegét, vagy rosszul adja be az oltást. A minisztérium ezzel valószínűleg arra utalt, hogy korábban több háziorvos is azt mondta, nem bízik a vakcinában.


NÉPIRTÁS GYANÚS OLTÁSOKKAL


Kíváncsiak voltunk arra, hogy a minisztérium feljelentésében milyen rémhíreket tartalmazó cikkeket, híreket küldött el az ügyészségnek. A sajtóosztály válaszában három linket küldött el, közülük az egyik, egy blogra mutató bejegyzés már nem érhető el, a másik kettő pedig ugyanazt az információt tartalmazza. Az egyik link a Nők Lapja Café egyik fórumára mutat, ahol egy orvosnak, Helmut Pilharnak tulajdonított levelet tettek közzé. A levélben az olvasható, hogy az orvos augusztusban Bécs mellett tartott előadást. Az egyik jelen lévő, egy gyógyszergyártó cégnél dolgozó ismerősére hivatkozva azt állította, hogy az influenza ellen védő Tamiflu injekcióba egy chipet helyeztek el. A chip beültetésére e szerint azért van szükség, mert így meg lehet könnyíteni a népszámlálást. Az újinfluenza pedig - a levél szerint - valójában nem is létezik, a chipbeültetés célja, hogy ellenőrzés alá helyezzék az emberiséget. A beültetést csak az egyes országok vezető társadalmi rétegei, például a politikusok kerülhetik el - írja a levél. A fórum számos bejegyzése összeesküvés-elméletnek nevezi a levelet.


MI SZÁMÍT RÉMHÍRNEK?
AMIT A SZENNYTÉVÉK ÁLLÍTANAK,
AZOK NEM RÉMHÍREK?


Schvarcz Tibor, a bizottság MSZP-s alelnöke az [origo]-nak azt mondta: borzalmas felelőtlenség a vakcinára vonatkozó rémhírek terjesztése. A politikus szerint a rémhírek az Egyesült Államokból indultak, többek között Csehországban, Romániában is felbukkantak, a terjesztésükben pedig szerepük lehet azoknak a gyógyszergyártóknak, amelyek kimaradtak a vakcina előállításának folyamatából. A politikus gyártókat nem akart megnevezni, mindössze annyit mondott: H1N1 elleni vakcinát a nagy gyártók közül csak a Novartis és a GSK tudott előállítani. Schvarcz arra a kérdésünkre, hogy ő hol olvasott a vakcináról szóló rémhíreket, azt mondta: a két héttel ezelőtti Esztergom megyei napilapban, a 24 óra internetes kiadásában megjelent cikk szerint az újinfluenza elleni magyar védőoltásnak egy olyan vírus az alapanyaga, amely még az 1930-as években bukkant fel az Egyesült Államokban. Az eredeti cikk már nem érhető el az újság honlapján, helyette a magyar vakcinát előállító Omninvest Kft. helyreigazítása olvasható, amely szerint nem igaz a lap korábbi állítása. (origo,részlet)


Székely miniszter miért nem a szennytévéknél – beleértve a közszolgálatit is – kezdi a följelentéseket? Miért nem nevezi meg, hogy kik a felelősök a hiteles tájékoztatásért? Hátrább az agarakkal miniszter elvtárs....


MÁR 4 HALOTTRÓL HAZUDOZNAK


Az eddigi három halottnál is a disznóvírust nevezték meg, most a negyediknél már azt mondták, hogy még élt, amikor tudták, hogy ezzel fertőződött, de hogy mi okozta a halálát azt nem közölték a boncolás után sem. Most már minden nap újabb halottakkal jönnek elő, akikről semmilyen bizonyítékot nem mutatnak be. Ezek a lakosságnak csak úgy bemondásra el kéne hinni? Kép: Székely és Falus, akik a népirtást szorgalmazzák

Nemzetgyilkosság és népirtás:

A lakosság csökkentésére bevezetett néhány módszer példaként: "Védő"oltások alkalmazása már kicsi, csecsemőkortól kezdve. Ma már több tanulmány foglalkozik azzal, hogy az oltások milyen mértékben károsítják a kisgyermek immunrendszerét és csökkentik saját védekező rendszerének energiaszintjét. Olyan betegségek ellen adják, melyek ma már nem léteznek, vagy előfordulásuk a világ távoli helyein is igen ritka. Vagyis a népesség túlnyomó többsége soha életében nem lesz veszélyeztetett, de szervezetét már életének kezdeti szakaszán legyengítik. Elterjesztették az ingyenes védőoltásokat a megfázásos megbetegedések ellen. Ezeket ingyen adják a gyermekek és a nyugdíjasok részére. A lakosság nincs tudatában annak, hogy a szervezetet ezek az anyagok is nagymértékben mérgezik és gyengítik. Ha kevesebben élik meg egészségesen a felnőttkort, az kedvező a világuralmi helyzetben lévőknek, az egészségügyi maffiát működtetőknek. A Magyar orvosokat naponta tömegével induló repülőgépeken viszik tréningekre, ahol idegen nyelvű apró betűs kötelezvényeket iratnak alá velük, a gyógyszerek alkalmazására, majd az orvos látogatók keresik fel az akció folytatásaként az alul finanszírozott orvosokat. Ezt tudja a kormány, mégsem tesz ellene, hiszen a gyógyszergyárak tulajdonosai éppen az általuk szolgált pénzvilág. Ezek kezükben tartják hirdetésekkel, a médiát, aki rendszeresen "szárnyai alá vesz" 1-2 megfázásos esetet, és erre a néhány példára hivatkozva, rémhírként ijesztget azzal, hogy az influenza valamelyik vírusa rövid időn belül megtámadja a teljes ország népességét. Hosszú évekre visszamenően bizonyított, hogy nagy, esetleg néhány áldozattal járó járványok kb. 37 évenként fordulnak elő. De ebben az esetben sem a lakosság kihalásáról van szó! A lábon kihordott, kezeletlen megfázásnak lehetnek szövődményei. Ezek az előfordulások mégis, csak töredékei azoknak a tragikus eseteknek, melyek az oltások mellékhatásai miatt rendszeresen előfordulnak. Lebénulás, egyéb idegrendszeri, vagy más megbetegedés több esetben is előfordult. Azt is világosan lehet látni, hogy a beadott injekciók ellenére minden évben vannak járványos időszakok és megbetegedések. Ezek az oltóanyagok csak 1-2 vírus ellen hatnak, a többi megszámlálhatatlan korokozó ellen nem, tehát alkalmazásuk fölösleges. Az újonnan megjelenő vírusok ellen pedig senkit nem véd meg semmilyen vegyi anyag sem. A lényeg: az immunrendszer legyengítésére szolgáló vakcinákat az állam ingyen, térítésmentesen biztosítja, az életmentő és valóban gyógyító szerekhez pedig magas, vagy elérhetetlenül drága áron lehet hozzájutni.
http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/figyelemre-melto-irasok---sorozatok/4074

Ezek a gyilkosok miért nem teszik közzé azoknak az életfontosságú gyógyszereknek és orvosi segédeszközöknek a listáját, amelyet az OEP nem támogat, még a közgyógyellátáson keresztül sem.