2009. október 13., kedd

OKTÓBER 13 - KAPJÁK A POFONOKAT A LOVAGOK

ÚJABB POFONT KAPTAK
A JERUZSÁLEMI LOVAGOK

Emlékezhetünk arra, hogy pár hete az egész hazai sajtót telelármázták a jeruzsálemi lovagok, miszerint olyan szakértői csapatot állítottak össze, akik bebizonyították, hogy a három nemzetközi zsidóterroristát Boliviában nem egy törvényes rendőri akció következtében lőtték le tűzharc után, hanem - úgymond - "kivégezték" őket.

ELLENZÉKI LAP CÁFOLJA
A SZAKÉRTŐK ÁLLÍTÁSAIT

A boliviai La Razón ellenzéki lap, amelyik a hatalmon lévő Morales-kormány és rendszer esküdt ellensége, ez a lap állította a következőket, idézzük:

" Tisztázta már Navarro, hogy a bizottság nem veszi figyelembe a magyar szakértők által közzétett jelentést. Amelyek kimutatják azt, hogy a rendőri művelet során "nem volt tűzharc”. És a lőfegyverek megvizsgálása után arra a következtetésre jutottak, hogy Rózsát és két külföldi állampolgárt az UTARC zsarui megölték. (A cikk a zsaru kifejezést használta. A szerk.) Navarro elmondta, hogy ez a jelentés nem lesz érvényes a bizottság munkájában, mert az ország nem kért tájékoztatást a tényről. Ezt a munkát a külföldiek úgy állították össze, hogy annak alapjainál a hivatalos jelentéseket nem vették figyelembe. " (La Razón, okt.12)


A jeruzsálemi lovagok akciója, hogy nemzetközi szintre emeljék a terroristavédő elképzeléseiket, eleve szerencsétlenül indult. Először telericsajozták a hazai sajtót, hogy ezek az állítólagos szakértők mindennél jobban tudnak mindent, majd bejelentették azt is, hogy megkezdik ennek érdekében a hivatalos eljárásokat. Így is történt. Először a magyar rendőrségen tettek följelentést a zsidó Magyarosi Árpád "kivégzése" ügyében, de a rendőrség meglátta a zavaros anyagot és azonnal átpasszolták az ügyészségre. Az ügyészség még nem nyilatkozott, hogy hol tartanak az ügy elbírálásánál és a hazai hiénasajtó sem jár utána az ügynek, ami fölöttéb nagy disznóság. Azok után, hogy a teljes hazai sajtóban elterjesztették a kivégzési-mesét. A boliviai hatóságok másként álltak az ügyhöz. Ők, ahogy fönt is olvashatjuk az ellenzéki lapban, teljesen komolytalannak vették a hazai "szakértők" beadványát és nem is foglalkoznak vele. Az ügy fejleményeiről később is beszámolunk. Kép: Michael Dwyer az egyik lelőtt, ír terrorista